Koningsdag pakket voor militair + Winactie

Van de week kreeg ik een brief van het Thuisfrontcomité van het schip waar mijn man zit. Ondanks dat ze steeds relatieve korte vaarperiodes hebben, wilden ze toch een actie opzetten voor de bemanning. Koningsdag is dan een leuk moment om iets mee te doen.

thuisfront comite actie

Oranje Pakket voor Koningsdag

De opdracht is dus om als thuisfront een Oranje Pakket samen te stellen. Wèl moet ik rekening houden met de regels wat betreft militaire post. Vloeistoffen en drukhouders (deo) mogen bijvoorbeeld niet. Je kan denken aan een oranje t-shirt, petjes, hoeden, slingers etc. Alles waarbij er een leuke sfeer aan boord gecreëerd kan worden voor de bemanning.

Koningsdag oranje pakket

Winactie

Maar omdat ik vorig jaar al eens een WK pakket heb opgestuurd, is mijn (originele) oranje inspiratie wel op. En dus kan ik nu jullie hulp wel gebruiken!

Welk oranje item kan volgens jou dus niet ontbreken in het oranje pakket voor mijn man?

Het origineelste antwoord zal worden beloond met een cadeaubon t.w.v. 15 euro om vrij te besteden in mijn webwinkel De Kaboutertuin en een goodiebag met diverse goodies van andere webshops.

cadeaubon kaboutertuin

Wat moet je nu precies doen om kans te maken op de prijs?

♡ Volg Kaboutertuinblogt op Bloglovin, en schrijf bij de comments je origineelste idee om in het Oranje pakket te stoppen.


Extra winkans

♡ Abonneer je op de nieuwsbrief van Kaboutertuinblogt
♡ Volg Kaboutertuin op een van mijn Social Media kanalen: Facebook, Instagram of Twitter

De winactie loopt tot vrijdagavond a.s. 20.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om mee te doen. De winnaar krijgt van mij een mailtje, dus zorg dat je je mailadres correct invult bij de comments.

Succes en ik ben heel benieuwd naar de inzendingen!

3 Reacties over “Koningsdag pakket voor militair + Winactie

  1. Een koningskoppel van playmobil? Oranje zonnebril, oranje hawai ketting, door de kinderen gemaakte roodwitblauwe armbandjes en roodwitblauwe make up voor op de wangen :-)succes met het samenstellen van je pakket 🙂 oh en vergeet de oranje tompoucen niet

  2. Een pakket met foto`s van het thuisfront (vrienden, familie, kinderen) in het oranje terwijl iedereen lekker gek doet. Dat is leuke decoratie en hij moet er vast ook heel hard om lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: