Kraamcadeautje en felicitatiekaart

Vorige week kreeg ik echt een prachtige geboortekaart op de mat. Het derde kindje van Wendy de Boer was geboren en hij heet Ian. Het kaartje vond ik zó bijzonder en prachtig! Dat vraagt natuurlijk ook om een bijzonder cadeautje.

20150713_114610

Ik wilde graag een persoonlijk naamlakentje voor Ian maken. Op Instagram zag ik dat Wendy een beetje de kleur mintgroen aanhoudt. Ik had daar niet veel van liggen en ik ging speciaal even langs de stoffenwinkel om te kijken of ze daar wat hadden. Er was niet veel keuze, maar ik kocht toch deze drie motiefjes. Ik maakte daar dit lakentje van. Ik vind hem zelf heel erg leuk geworden.

20150713_145154

Natuurlijk moest er ook een mooie kaart bij. Wendy ontwerpt zelf hele mooie kaarten die ik tegenwoordig heel vaak verstuur. Maar ik kan haar natuurlijk moeilijk haar eigen kaart opsturen. Ik wilde iets anders, iets zelf maken. Na wat inspiratie op doen op internet, maakte ik bovenstaand kaartje. In de kleuren van het lakentje.   20150713_145212

Ik gebruikte een stukje groen bakkerstouw, waar mijn bestelling van een andere webshop mee was ingepakt. Zo leuk om spullen te hergebruiken. Aan het touw deed ik nog een hartje met de tekst “made with love”.

20150713_152640

Samen met een stapeltje andere post ging het gister op de bus. Vanmiddag heeft Wendy het ontvangen en ze was er blij mee. Wil je meer lezen over baby Ian? Kijk dan op Facebook, Instagram en Twitter onder #ianmaximiliaan, dan kom je dit lieve baby’tje tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: