Kringloop vondsten

 

 

 

Ik ben de laatste weken weer een aantal keren bij de kringloop geweest. Ik probeer eigenlijk elke week even te gaan. Juist als je niks zoekt, kom je allerlei mooie spullen tegen. De beste aankopen wil ik met jullie delen.

20150129_152932

Ik vond deze jas. Er hing een prijskaartje aan van 9,50. Dat vind ik best prijzig voor een tweedehands jas. Er stond wel een merkje in. Ik pakte mijn telefoon en zocht even op internet. Deze jassen kosten nieuw tussen de 160-180 euro. Ongelooflijk. De jas zag er perfect uit, er stond geen maat in, maar hij leek mij prima passen bij mijn man. Ik kocht hem. Mijn man was er thuis echt superblij mee!! De jas blijkt ook nog eens gevoerd te zijn met ganzendons. Heerlijk warm dus. Ik moest hem meteen wassen van hem, zodat hij de jas mee kon nemen aan boord.

IMG-20150212-WA0008

Ook vond ik deze wok. Hij is geheel van gietijzer. Er zaten op de bodem een paar vlekken (roest?) en ik wist niet zeker of ik het schoon kon krijgen. Weer zocht ik op internet en daar las ik dat je zo’n pan best eenmalig kan schoonmaken met een schuursponsje en wat sop. Normaal gesproken maak je een gietijzeren pan alleen schoon met water en een vaatborstel. Na even poetsen kreeg ik hem helemaal schoon en heb ik hem in de olie gezet. Wauwww de pan is echt zó mooi, en echt zo goed als nieuw hoor. Ik betaalde er maar 3,50 voor. De nieuwprijs hiervan ligt rond de 40 euro. Ik ben dus echt heel blij.

IMG_20150202_192536

Ik kocht nog een leuk mandje om de Ostheimer diertjes van mijn zoontje in te bewaren. Het mandje bleek een souvenier te zijn uit de Algarve, er zat namelijk een geborduurd kleedje in. Het kleedje knipte ik er uit en het mandje staat op het tafeltje van mijn zoon. Vooral de vorm vind ik leuk. Het mandje koste maar 75 cent.

IMG-20150213-WA0003

Ook kocht ik nog dit vestje. Laatst kocht ik al een leuk truitje, maar dat ben ik onderweg van de winkel naar de auto waarschijnlijk verloren… Dit vestje kocht ik van de week, ik vind het zo leuk! Het was 2 euro, wel wat aan de dure kant vergeleken met de prijzen in onze kringloop. Maar echt een winters dingetje.

Heerlijk he, dat rondsnuffelen  in de kringloop. Komen jullie wel eens bij de kringloop? Wat koop je daar dan? Wat zijn jou laatste aankopen geweest?

 

2 Reacties over “Kringloop vondsten

 1. En of ik in de kringloop kom… Zonder deze winkels ( en rommelmarkten) zouden we naakt over straat moeten…

  De laatste aankopen waren
  * een neon vestje van de Koele Kat 😉 voor €1,80.
  *Twee sportshirts voor mijn dochter voor gym van €1,80 per stuk.
  *Een skinny voor de jongste van €2.00_ ook bij de Koele Kat vandaan
  *Een zalmroze kanten giletje met vlinders voor mijn dochter, €1,00
  *tuniek voor de jongste €1,00
  Kleding ziet er dan ook echt nog heel goed uit!
  * een taartverdeler € 0,20
  * een cup cake standaard €0,30

  We proberen ook elke week te gaan.
  Love it!

  Al valt het me op dat sommige kringloop winkels steeds hogere prijzen gaan vragen. Zelfs meer dan dat je on de winkel zou betalen

  • Wauwwww dat zijn goede aankopen en zo lekker veel ook. De prijzen liggen bij jullie al een stuk lager voor kleding. Ze vragen hier er steeds meer voor helaas. En inderdaad, spulletjes die bij action vandaan komen, verkoopt de kringloop voor meer! Ik vind dat zo zot he…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: