Kringloop vondsten

Ik vind het heerlijk om bij de kringloop te snuffelen. Soms ben ik op zoek naar iets, maar meestal ga ik gewoon even kijken. Ik heb weer wat mooie dingen gescoord.

 Als eerste kwam ik het spel van Pirates of the Caribbean tegen. Het kostte drie euro. Het was dicht geplakt, dus ik maakte het toch even open om te zien hoe de binnenkant er uit zag. Als nieuw! Het zag er allemaal nog zo mooi uit. Het is een spel wat je speelt met een dvd, ook deze was zonder krassen dus ik besloot het in mijn mandje te leggen. L is namelijk een meeeegaaaa fan van Pirates of the Caribbean! Deze vondst is dus helemaal geweldig. Ik weet zeker dat hij er heel blij mee zal zijn. Ik wil het bewaren voor Sinterklaas en het dan in de zak doen. Even googlen en toen zag ik dat het wel een heeeeel duur spel is. 79,99 kost het bij bol.com.

Verder kocht ik nog 4 boekjes van de Disney boekenclub (een staat er niet op de foto); Rapunzel, Knabbel en babbel als babysitters, oom Donald en zijn kippen en Pinokkio op fantasie eiland. Ze waren 50 cent per stuk. Ik verzamel de boekjes al jaren en probeer zo de serie compleet te krijgen. Verder nog twee leerzame boeken voor de kinderen over vulkanen en de middeleeuwen. Tot slot nog twee dvd’s; schippers van de kameleon en de gruffalo! De dvd’s waren 2,50 per stuk.

Een paar dagen later was dit mijn vondst. Een mooie spijkerbroek voor L van de WE, nauwelijks gedragen, 2,90. Een korte broek van H&M voor S, 1,90. Twee ledikant lakens waarvan ik de stofjes geweldig vind om wat anders mee te maken. Deze waren 1,25 per stuk. En ik kocht nog drie boeken. In eerste instantie om te verknippen. Maar nu twijfel ik al over het grote boek van Grimms. Het ziet er zo mooi uit nog en de platen zijn ook zo mooi. Ik zal de verhalen eens lezen om te kijken of ze lekker weg lezen.

Dit boekje was ik trouwens vergeten op de foto te zetten, maar kocht ik ook. Deze was 50 cent. Had eerder al een paar delen van de serie gevonden. Het zijn mooie boekjes voor L om mee te leren lezen. Op school zijn ze daar hard mee bezig namelijk (groep 3).

Dit zijn wat plaatjes uit het sprookjesboek van Grimm. De illustraties zijn mooi he? Ik twijfel dus echt om hier in te knippen.

Dit is het boekje van Hans en Grietje. Het is oud en niet zo mooi meer. Maar de prenten er in zijn nog wel mooi. Wat ik er mee ga doen weet ik nog niet.

De prenten uit dit boekje zijn ook erg mooi. Wel getekend door allemaal verschillende illustratoren, dus verschillende stijlen. Het boekje is oud en ziet er vies uit (de tekst pagina’s, de platen zijn nog netjes gelukkig). Zeker geschikt om in te knippen dus. Wat ik er mee ga doen weet ik niet, behalve met de prent van de gelaarsde kat. Het is namelijk een verhaal wat L heel erg mooi vindt, het verhaal over de markies van Carabas. Nu nog een mooie lijst zoeken waar ik de prent netjes in kan doen!
Gaan jullie wel eens naar een kringloop winkel? Wat kopen jullie er zoal? Hebben jullie wel eens een hele goede vondst gedaan? Laat het me weten, dat vind ik leuk!

4 Reacties over “Kringloop vondsten

 1. Hoi Emy,
  Wat heb je toch een leuke blog. Ik reageer heel af en toe, maar lees je blog wel elke keer. Wat een mooie vondsten heb je gedaan, kan je echt blij van worden he?! Ik mag ook graag snuffelen bij de kringloop, soms kom je echt schatten tegen. Wat zal L blij zijn met het dvd spel.

  Lieve groet Henny

  • Dank je wel Henny, wat lief 🙂
   Ja superleuk om wat te vinden en dan te bedenken wat je er mee gaat doen. Wel altijd oppassen dat je niet te veel koopt haha. Ik was eigenlijk op zoek naar een kast voor in de keuken, ik vond er een maar die was helaas te diep. Wat vervelend, nou moet ik nog een keer terug hahaha.
   Ga jij binnenkort nog verder met je blog? Ik las bij jou ook altijd, maar mis je nu wel hoor.

   Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: