Kringloopgeluk en mini Action shoplog

Afgelopen anderhalve week ben ik een paar keer bij de kringloop winkel beland. Ik had namelijk wat fotolijstjes nodig voor een decoratie project voor de bruiloft. Maar zoals altijd kwam ik met meer thuis dan ik daadwerkelijk nodig had. Ik scoorde echt een paar mooie items. Vandaag deel ik mijn kringloopgeluk en ik laat zien wat ik nog bij de Action kocht voor de bruiloft. Kijk je mee?

Kringloopgeluk

Ik begin maar bij mijn kringloopvondsten. Ik ben er afgelopen week een aantal keer geweest. Soms kom je echt niks tegen en zo liep ik meerdere keren tegen van allerlei leuks aan.

kringloopgeluk

Het spelletje Set! Ik heb er laatste op bol.com al naar zitten kijken, het leek me leuk voor de jongens, maar kocht het uiteindelijk niet. Nu lag het voor 50 cent bij de kringloop. Ook vond ik de eerste twee delen van Vijftig Tinten. Het derde deel stond er jammer genoeg niet. Ik had al even gezocht tussen de boeken of het misschien verkeerd geplaatst was, maar het stond er echt niet. Ik heb de boeken al een keer gelezen en ik vond ze mooi. Wilde ze graag ooit nog wel eens gaan lezen. Voor 1,50 per boek kon ik ze nu dan echt niet laten staan. Ik vond een mooi boek over het oude China. Vroeger heb ik op school zelf wel eens een project gemaakt over China en dat was erg leuk. Misschien ga ik het met de kinderen ook eens doen in de vakantie.

Ondertussen heb ik onze nieuwe project voor de zomervakantie al uitgezocht; Vikingen! Zo kan ik langzaamaan al wat spulletjes gaan verzamelen. Ik kocht een boek over Vikingen en een spelletjes doos met 4 spellen van Wickie de Viking, hier kunnen ze zichzelf dan mee vermaken. Ik hoop dat ik komende tijd nog meer leuke dingen voor ons project ga tegenkomen.

Voor de baby

Ook kocht ik wat spulletjes voor de baby. Niet mijn baby hoor, maar natuurlijk mijn kleine nichtje.

kringloopgeluk

Ik zag een aankleedkussen liggen. Zo goed als nieuw en helemaal heel. Mijn zusje had al een aankleedkussen maar ik weet nog dat ik het zelf zo handig vond om boven èn beneden een aankleedkussen te hebben liggen. Daarom nam ik de gok en nam ik hem gewoon mee.

kringloopgeluk

Ook kocht ik deze lekkere warme voetenzak met opbergtasje. Het is geen roze, maar aquablauw past ook prima voor een meisje. Ik had er ook zo eentje en gebruikte deze heerlijk in de kinderwagenbak in de herfst/winter. Zo bleef mijn babytje heerlijk warm. Ik denk dat mijn zusje er ook veel plezier van zal hebben. Dat is nog eens kringloopgeluk!

Waar ik naar op zoek was

kringloopgeluk

Op deze foto staat enorm veel dat ik kocht, oeps, een beetje enthousiast. Ik kocht een prullenbakje, dit was er precies een die ik graag wilde hebben. Dat was nog eens boffen! Ook kocht ik een engels boekje om te verscheuren en mee te knutselen, een Bumba babyboekje, het laatste deel van Vijftig Tinten stond er nu gelukkig wel, het boek ‘het magische oog’ waarmee je 3d in de prenten moet ontdekken. Dit boek ga ik voor vaderdag inpakken. Mijn man is gek op dit soort boekjes en opdrachtjes. Ik kocht ook nog een luisterboek van Roald Dahl, een boekje over Runen (voor het zomerproject!), 6 Disney boekenclub boekjes, een zelf-leesboekje over waterpokken, drie fotolijstjes voor een decoratie knutsel voor de bruiloft, een kwartetspel van Maan Roos Vis, een puzzel van de maan (ik wil misschien een keer een project van de maan/ruimte gaan doen), Didl papier, Nijntje boekje, flapjesboekje met de tafels en tot slot nog het boek “Wij zijn ons brein” van Dick Swaab. Dit boek heeft iemand mij ooit aangeraden om te lezen omdat het erg interessant moet zijn en nu kwam ik het tegen.

Action

Ik kocht niet veel bij de Action, maar wel onder andere wat dingetjes voor de bruiloft, dus ik wil het wel laten zien. Ik kocht 5 kokertjes met breeklichtjes. Het lijkt me leuk om deze op de bruiloft (gebroken en wel) neer te zetten in een glas. Zo kunnen de kinderen (en volwassenen misschien haha) zich er mee uitleven op de dansvloer. Ook kocht ik wat leuke cadeautasjes. Het liefst had ik ze allemaal in dezelfde print, maar helaas hadden ze daar niet genoeg van en nam ik ook een tweede soort mee. De cadeautasjes ga ik gebruiken om goodiebags voor de kinderen mee te maken.

De grote cadeautas nam ik mee om wat papieren in te bewaren. Nou ja, eigenlijk nam ik mee omdat de kleur precies goed is, wat ik er mee ga doen dat zie ik nog wel haha. En nog een boekje van de Disney boekenclub van Frozen. Deze is nog voor in de goodiebag maar voor onze verzameling. Deze hadden we nog niet en Action verkoopt tegenwoordig ook Disney boekenclub boekjes en zo nu en dan kom ik iets tegen dat wij nog niet hebben.

action shoplogVeel gekocht he? Wat vind jij het leukste kringloopgeluk dat ik kocht?

2 Reacties over “Kringloopgeluk en mini Action shoplog

  1. Soms kan je in de kringwinkel zo een geluk hebben hè…
    Ik kwam zo eens buiten met allemaal kinderkleding van een licentie.
    Daar is nu nog een favoriete trui van mijn zoontje bij… Heeft me 1 euro gekost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: