Labeldoekjes

Al enkele dagen geleden kwam er een geweldig leuk speeltje voor baby’s onder mijn naaimachine vandaan. Ik maakte foto’s, liet ze even bewerken en die staan dus al een paar dagen in de wacht om te plaatsen. Het kwam er alleen steeds maar niet van, want het was hier in huis erg druk. Onze oudste zoon nam twee vriendinnetjes mee naar huis en ik maakte samen met de kinderen koekjes. Gewoon simpele zandkoekjes. Met koekjesstekers maakten ze zelf de koekjes. Toen de koekjes in de oven waren geweest en waren afgekoeld, versierden ze de koekjes met verschillende kleurtjes royal icing, hageltjes, glittertjes etc. We lieten de koekjes drogen en ik verpakte ze in plastic met een mooie strik er omheen. De kinderen vonden het echt geweldig en waren super trots op hun mooie koekjes!!!

De speeltjes die ik afgelopen weekend maakte zijn labeldoekjes. Natuurlijk wel in de vorm van een paddenstoel! Ik vind ze zo leuk geworden!!! Het hoedje is gemaakt van katoen. Het steeltje van de paddenstoel is gemaakt van zacht flanel. Ideaal voor kinderen dus om mee te knuffelen omdat dat een hele zachte stof is. Ik heb er voor gekozen om twee verschillende soorten te maken. Een jongensvariant en een meisjesvariant dus. Ik had zulk leuk sierband met paddenstoeltjes in deze kleuren liggen, dat ik deze dus wel moest gebruiken.

Labeldoekjes zijn heerlijk om mee te knuffelen. Door de verschillende labels kunnen kindjes er ook heerlijk aan friemelen. De verschillende labeltjes nodigen uit om te leren, te ontdekken, stimuleren de fijne motoriek en bevorderen de tastzin. Het labeldoekje is in de webshop te vinden in een nieuwe categorie; Speelgoed voor baby’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: