Love and Marriage beurs najaar 2016

Nu we gaan trouwen leek het me ook wel eens leuk om een trouwbeurs te bezoeken! Op zo’n beurs kan je dan veel inspiratie op doen. Je ziet bijvoorbeeld ook leveranciers die je anders misschien niet eens tegen gekomen zou zijn. De eerstvolgende beurs die ik kon vinden was de Love and Marriage beurs in de Jaarbeurs in Utrecht op 24 en 25 september. Op 25 september konden we niet, dus 24 september bleef nog over. Op die dag waren we toevallig ook 15 jaar samen! Leuk om op zo’n dag samen een beurs te gaan bezoeken voor het trouwen.

20160924_095928

De oppas was geregeld. De kinderen gingen een dagje naar mijn ouders, zodat we echt alle tijd hadden op de beurs. We reden met de auto naar P+R Westraven in Utrecht, aan de A12. Van daar uit namen we de metro naar het centrum. Een prima oplossing trouwens, er was voldoende parkeergelegenheid en voor 5 euro kan je daar de hele dag staan èn reizen met de metro. Op Utrecht Centraal liepen we naar de Jaarbeurs toe. Leuk trouwens om weer eens in mijn studentenstad te zijn! Ik heb in Utrecht mijn HBO-opleiding gedaan.

20160924_121405

We liepen de hal in en wat ons als eerste op viel, was dat het eigenlijk niet echt een hele grote beurs was. Wel hing er een gezellig sfeer. Bovenstaande licht deco stond bij de entree. Erg leuk!

20160924_124416

Mijn man zag de trouwauto’s meteen staan. We zijn daar gaan kijken. De leverancier had de auto’s ook echt in de hal staan, wat erg leuk was, want dan kan je de auto’s ook gewoon direct bekijken! Bovenstaande auto van Bolderman Bruidsauto’s vindt mijn man heel erg leuk, hij had hem op internet ook al gevonden. Jammergenoeg is de trouwauto voor ons echt te klein. Ik wil graag een trouwauto waar wij met het hele gezin in kunnen!

We hebben ook heel wat mannen bruidsmode bekeken. Mijn man heeft ook wat ideetjes opgedaan qua kleur. Gelukkig lijkt hij voor de trouwpakken wel wat dezelfde smaak te hebben als ik. 😉 Ik ben zó benieuwd wat voor een pak hij gaat kiezen! Bij Tailormadesuits zagen we dit vader en zoon trouwpak. Helemaal geweldig!!!! Kijk dat kleine kinderpakje dan! De pakken zijn maatwerk. Lijkt me helemaal geweldig als mijn drie jongens er hetzelfde uit zien als papa!

20160924_130951

Dit plaatje van de Maeson’s Barbershop zag er heel erg leuk uit!

Wat een leuk idee zo’n enveloppendoos van steigerhout! Belevenis op je bruiloft had een heel stel van die mooie stevige dozen zijn. Je kan ze laten personaliseren met je eigen naam, tekst en trouwdatum. Deze gaan we zeker onthouden!

20160924_133341

We hebben ook gekeken bij de nationale wedding show. Diverse modezaken showden hier hun collecties.

20160924_134419

Letterpers is een winkel met alles voor de huwelijksuitnodigingen. Ook kan je hier je uitnodigingen bestellen. Kijk ook eens in de webshop waar ze diverse leuke enveloppen verkopen.

20160924_143600

Deze geweldige ijskar was ook in de hal. Deze oldtimer is te huur bij Ik Smelt Voor Jou. Leuk voor op feestjes en evenementen! Het lijkt mij hartstikke leuk om zo’n ijskar te huren voor op ons strandfeest! Past goed bij het thema.

img_20160924_182633

We hebben natuurlijk een lekker ijsje gehaald. Ik had koekjes/chocolade smaak en de roze was fruit smaak (aardbei? framboos? ik weet het niet meer haha). Bovenop zat een hartjessnoepje. Het ijsje zag er leuk uit en was bovendien heerlijk!

20160924_143722

Er waren heel erg veel fotografen. We hebben heel wat boeken doorgebladerd. Voor ons sprak er een heel erg uit en dat was Alvafotografie. Zijn foto’s zijn echt prachtig en de boeken zijn gedrukt op metallic papier, wat een heel mooi effect geeft. Alsof de foto’s in 3d zijn. Jammergenoeg was onze trouwdatum al bezet! Dejavu Reportage, Asa foto & Video en Hulskers fotografie vonden we ook erg mooi en we zijn nog steeds aan het overwegen welke het gaat worden.

20160924_143758

Er waren natuurlijk ook diverse stands met bruidsmode. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Ik vertelde al dat mijn man wat inspiratie had opgedaan. Zelf heb ik natuurlijk ook gekeken wat ik mooi vind. Natuurlijk weet je pas echt of het iets voor je is als je het hebt aangehad.

Deze jurken hierboven vind ik allemaal erg mooi. Vooral de eerste heeft (voorlopig) nog wel mijn voorkeur. Best wel moeilijk om iets te vinden wat helemaal mijn smaak is. Ik ben heel benieuwd hoe zo’n pasafspraak gaat! De foto’s van de jurken die ik heb gemaakt zijn (als ik het goed heb) van de bruidswinkels Hony Bruidsmode, Bruidshuis Elly/Diana en The New Bride.

Ik heb nog een paar foto’s gemaakt van de aangeklede man & vrouw poppen. Ik kan me nog niet helemaal voorstellen dat wij volgend jaar er zo ook bij staan, haha.

20160924_145220

Er waren ook wat taarten stands. Deze hebben we verder niet echt bekeken. Zelf maak ik ook graag taarten en eigenlijk wil ik onze bruidstaart zelf gaan maken. Bovenstaande taarten met marmereffect vond ik wel erg leuk. Ik weet alleen niet meer van welke taartenshop deze was.

20160924_150211

Voor ons gevoel was het aanbod van ringen enorm. We hebben er in ieder geval ontzettend veel bekeken. De eerste stand die we op de beurs bekeken was die van Ed Nobel. We werden daar ontzettend vriendelijk geholpen, we kregen zelfs ook een kopje koffie aangeboden. Aan een tafeltje hebben we uitgebreid kennis gemaakt met Ed zelf en hij heeft ons een en ander uitgelegd over de werkwijze. Zelf hadden we totaal nog geen idee wat we wilden qua ringen. Alleen dat we geel goud willen en niet al teveel poespas. Niet grof, zelf wil ik een wat fijnere ring. Bij Ed Nobel kan je eigenlijk alles laten maken. De trouwringen worden daar speciaal voor je gemaakt en zijn dus uniek! We hebben daar heel wat voorbeelden bekeken. Het meeste was niet echt mijn smaak. We kregen nog een hoop foldertjes mee met voorbeelden. Tijdens de beurs kregen we samen al een hele hoop ideetjes. Ik denk dat de kans groot is dat we dus onze trouwringen gewoon laten ontwerpen!

20160924_150419

Hoewel de beurs niet zo groot was, hebben we wel leuke gesprekken gehad op de beurs en hebben we er zeker wat aan gehad! Met een hoofd vol inspiratie en tassen vol met folders en informatie gingen we naar huis.

20160926_105635

Dit zijn de spulletjes die we mee naar huis hadden! Het katoenen beurstasje kochten we zelf. De rest hebben we allemaal gekregen. Ook kregen we bij de entree het magazine “Trouwplannen” wat ik zelf wel de moeite waard vind. Leuk om te lezen en in te snuffelen. Komende tijd alles doorkijken en sorteren.

Heb jij ook zin om naar de Love and Marriage beurs te gaan? Komend weekend is de editie in Rotterdam! Kijk op de site Trouwplannen voor meer informatie over de beurs, de edities en het kopen van tickets.

Ben jij wel eens op een trouwbeurs geweest?

5 Reacties over “Love and Marriage beurs najaar 2016

  1. Wat leuk dat mijn fotografie en albums zijn blijven hangen! Dank voor het mooie compliment 🙂

    ((Voor de volledigheid spel je het zo Alvafotografie, dus aan elkaar. 😉 ))

    Jammer dat ik al geboekt ben op jullie datum!! Mocht je tips willen bij wie je eventueel kan kijken die een soortgelijke fotografie stijl hebben, let me know!
    Succes met je blog en veel plezier met de voorpret van jullie bruiloft!

    Gr Alva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: