Maanwater maken tijdens volle maan

maanwater volle maan

Volle maan is voor mij altijd een speciaal moment. De maancyclus is ongeveer gelijk aan de vrouwelijke cyclus. Elke maand doe ik tijdens de volle maan een volle maan meditatie en dat is heel fijn en ontspannend. Daarna voel ik me heel erg opgeladen. De volle maan maakt mij meer bewust van alles om me heen. Steeds meer ben ik bezig om van alles toe te voegen aan mijn volle maan ritueel. Daar hoort het maken van maanwater ook bij.

Wat kan je doen met maanwater?

Water kan je opladen met de krachtige, positieve energie tijdens de volle maan. De maan is helend en zuiverend. Met maanwater kun je diverse dingen doen. Maanwater bevat krachtige energie.

Je kunt vers maanwater gewoon drinken om extra energie op te nemen of om je lichaam te zuiveren. Je kan dit water gebruiken in je diffuser. Om je diffuser te vullen voeg je essentiële oliën toe die je intuïtief hebt uitgezocht. Ook kan je een spray maken (eventueel essentiële oliën toevoegen) en dit in je huis sprayen.

Hoe maak je maanwater?

Pak een glazen kan gevuld met water (een fles kan ook) en zet deze in het volle maanlicht. Laat vervolgens de volle maan haar werk doen. De energie van de volle maan zal geabsorbeerd worden in het water. Zet je liever je kan binnen? Dat kan ook. Plaats dan je fles of kan achter het raam zodat vanaf deze plek de maan naar binnen kan schijnen. Je kunt buiten de kan afdekken om zo te voorkomen dat er beestje in kruipen. Laat het water enkele uren buiten staan. Haal ’s morgens de kan weg en bewaar deze op een koele plek.

Als extra zou je ook wat edelstenen of kruiden kunnen toevoegen aan je water. Let er wel op dat je edelstenen kiest die in contact mogen komen met water.

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: