Mannen Wellness; leuk vaderdagcadeau

In de categorie vaderdagcadeautjes probeer ik altijd wel een beetje origineel uit de hoek te komen. De badschuimsetjes kennen we inmiddels wel en geven wij eigenlijk nooit meer. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik het idee Mannen Wellness tegen en dat vond ik dus een superleuk idee! Volgens mij houden mannen ook stiekem wel van een wellness….. laat deze versie nou ook net aangepast zijn aan echte mannen!

Mannen WellnessHoe voer je de Mannen Wellness uit?

Het uitvoeren van een 15 minuten Mannen Wellness is echt niet moeilijk! Mannen redden dit namelijk helemaal alleen en hebben geen hulp nodig van een vrouw.

  • Joggingbroek aantrekken
  • Lekker op de bank gaan hangen
  • Het koele goud openmaken en genieten
  • De maagpeeling uitvoeren
  • Met het afzakkertje wegspoelen
  • 10 minuten een dutje doen
  • Indien nodig de katerpillen innemen

Mannen WellnessDe hele uitvoering van deze Mannen Wellness staat beschreven op de voorkant van het tasje. Dit heb ik gewoon in tekstverwerker gemaakt. De tekst die er op staat lees je hierboven in dit blog. Ik zocht er een plaatje bij en schreef onderaan nog de inhoud van het tasje. Het tasje kocht ik trouwens gewoon bij de Action.

Inhoud tasje

In het tasje zitten vier producten. Een blikje bier, een flesje kruidendigestief (Underberg), een zakje pinda’s die dienen als maagpeeling en een zakje mentos die geschikt zijn als katerpillen. Ik ga er natuurlijk geen echte pijnstillers in doen. Ik heb dit tasje in drievoud gemaakt (ook voor onze vaders) en daarom heb ik de pinda’s en mentos in andere zakjes gedaan. Zo had ik voldoende aan een grote zak pinda’s en kon ik deze verdelen over drie zakjes. De kleinere maten ziplock zakjes kocht ik bij de Wibra. Dan heb je drie verschillende maten zakjes voor 1 euro.

Mannen Wellness

Ik maakte ook nog labels die ik over de zakjes heen heb geniet. Ik zocht een achtergrondje op internet op en in het programma Paint zette ik daar tekst in. De tekst voor de katerpillen maakte ik iets kleiner omdat het zakje kleiner is en ik het label wat kleiner moest knippen. Ik heb beide plaatjes op 9x13cm uitgeprint. Via afdrukken in Windows kan je dit makkelijk selecteren en dan kan je ook 4 foto’s tegelijk uitprinten. Ik printte het uit op fotopapier (van de Action), dit is net wat dikker dan gewoon papier en het heeft een mooie glans. De foto’s knipte ik uit en heb ik over de lange kant dubbel gevouwen. Dit heb ik aan het zakje geniet en de zijkanten die te lang waren heb ik afgeknipt.

Mannen WellnessDit is toch een leuk en makkelijk cadeautje. Het kost niet zoveel tijd om te maken.

Fijne vaderdag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: