Marktplaats

Marktplaats is geweldig. Ik ben echt al jarenlang fan. Altijd als ik wat nodig heb, kijk ik eerst op marktplaats of ik daar wat kan vinden. Vaak scheelt dat een hele hoop geld. Ik wil jullie nu wat aankopen laten zien die ik onlangs via marktplaats deed.

Al tijden droomde ik er van om in een grotere slaapkamer een sfeerhaard te zetten. Nou, deze kamer is groter, dus de sfeerhaard kon komen. Ik vond er twee op marktplaats, redelijk in de buurt. Ik bood 70 euro, maar ik mocht deze voor 60 euro komen ophalen. Ik geloof dat deze mensen en graag vanaf wilden…. Het was wel een opknapper, dus hij heeft al een nieuw likje verf gekregen. Nieuwprijs ongeveer 200 euro.

Om in de zomervakantie te kunnen blijven lezen kocht ik leesboekjes op het niveau van mijn zoon. Het vervolg op de serie die ze in groep 2 kregen aangeboden. Ik betaalde 14 euro voor 14 boekjes en een set werkbladen 

Dit boek is jeugdsentiment voor mij. Wij hadden dit boek vroeger thuis en ik kon me nog zo goed herinneren dat ik het zo’n gaaf boek vond. Het gaat over een ondeugend jongetje die kattekwaad uithaalt. Ik heb er zulke leuke herinneringen aan, dat ik het boek voor mijn kinderen wilde hebben. Ik snuffelde al een tijdje ervoor en in ene zag ik het! Ik heb er 3 euro voor betaald  Oh, de jongens de vinden het boek geweldig. Ze zitten steeds aandachtig te luisteren als ik ze voorlees!

Al een jaar of twee zou ik ook graag een houten winkeltje voor de kinderen willen. We hebben al een keukentje en dat is toch zo’n hit hier in huis (blog ik later nog eens over!), het winkeltje zou het denk ik ook wel goed doen bij de mannen. Zo neusde ik weer even op marktplaats en er stond er hier in de stad eentje op. Voor 30 euro. Helemaal geweldig. Hij werd nog bij me thuis bezorgd ook! Wat een service. Verder zat er ook nog een winkelwagentje bij en een hoop boodschappen. Deze staan echter niet op de foto. De boodschappen ga ik nog even goed doorkijken wat ik wil bewaren en wat weg kan hoor. Ik wil graag wat houten kratjes erbij kopen met wat groente en fruit. Ik wil het winkeltje nog helemaal opknappen en dan als gezamenlijk cadeau geven voor 5 december. Later meer hierover!

3 Reacties over “Marktplaats

  1. Ja he Henny! Ik ben er ook helemaal weg van. Hopelijk heb ik gauw tijd om hem lekker op te knappen. Heb wel al wat leuke spulletjes gezien voor erbij!
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: