Leuke kledingmerken voor meisjes

meisjeskleding

Vroeger leek het me altijd geweldig om een dochter te krijgen. Lekker tutten samen, veel roze, glitter, prinsessen etc. Ik kreeg vier zoons, waar ik heel erg blij mee ben uiteraard! Alleen de schattige roze kleertjes blijven altijd nog wel trekken. Ik heb nu wel twee nichtjes, daarom mag ik legaal naar meisjeskleding kijken.

Roze, glitter en allerlei roezeltjes zie je nog steeds veel bij meisjeskleding. Maar wat me opvalt is dat donkerblauw ook heel in trek is qua meisjeskleding. Ik vind donkerblauw ook een hele mooie kleur, ook voor meisjes. Ik vind het ook leuk om te combineren met goud.

De tijden lijken ook een beetje te veranderen. Waar eerst nog veel prints en plaatjes van (bekende) figuren leuk waren, zie je dat nu toch steeds meer effen kleding of kleding met een (korte) tekst in is. Het is allemaal niet zo druk meer en veel meer subtiel. Wat ik ook wel mooi vind bij kleine kinderen. Zachte kleuren meisjeskleding geven vaak ook een lieflijk effect bij kinderen, vind ik. Voor babyjongens vind ik lichte kleuren ook erg mooi. Maar voor de wat oudere jongens mag het van mij wel wat drukker en donkerder zijn. Ook handig met vlekken die ze maken haha.

Na lekker een rondje speuren op internet kwam ik le chic kleding tegen. Veel zacht roze, strikjes, roezeltjes, leuke rokjes, glittertjes, effen vestjes, leuke jasjes. Wat een leuk merk! Ik kende het nog helemaal niet. Het is een merk met meisjeskleding vooral voor de wat oudere kinderen. Vanaf ongeveer maat 92. Zo zou mijn oudste nichtje daar dus wel al in passen.

Toen mijn nichtje vorige maand werd geboren zocht ik een leuk newborn pakje voor haar uit. Ik zie dat het op deze site ook te koop is. En daarbij nog vele leuke andere pakjes! Een aanrader om daar ook eens te kijken voor kraamcadeautjes dus. Mooie kwaliteitskleding in mooie kleuren en van mooie stoffen. Ik zag dat ze er ook nog andere babyspulletjes verkopen.

Ken jij het merk Le Chic al? Wat vind jij leuk aan meisjeskleding? Hou je vooral van rustig of ben je meer van de wat drukkere kleuren qua kleding?

Afbeelding is van Pixabay

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: