Mijn beurs aankopen

Zaterdag was de Ouders Natuurlijk beurs, hier schreef ik gister al een blog over, voornamelijk over wat er allemaal te zien en te koop was. Ik wil jullie ook nog even laten zien wat ik zelf allemaal heb gekocht. Op social media is deze foto ook wel al voorbij gekomen, maar ik zal nog even vertellen waar ik het voor heb gekocht. Ik ben zó blij met mijn aankopen. Een aantal nuttige dingen, maar ook wat mooie spulletjes. Nou hier komt ie:

wpid-img_20150606_174918.jpg

 • Twee emmertjes Totsbots potion. Dit is eco wasmiddel voor wasbare luiers en het ruikt heerlijk!
 • Een set Squiz knijpfruit zakjes. Er zitten drie zakjes in een verpakking. Er was een beurs aanbieding en deze set kostte nu 10 euro ipv 14,95.
 • DVD van Lotte en Max babygebaren. Wij doen aan babygebaren met F. Hij is er dol op. Dit was de laatste dvd die we nog moesten van de serie.
 • Het prentenboek Langmuts is een held. Het is een boekje speciaal voor hooggevoelige kindjes, voor herkenning. Wij hebben twee hooggevoelige kindjes dus dit boekje zal goed bij hen aansluiten.
 • Barnsteenketting voor S. F heeft ook een barnsteenketting en eigenlijk wilde S er ook direct graag een. Op de beurs kocht ik er een voor hem, in de kleuren die hij graag wilde. Hij is er zó blij mee.
 • Ringsling ringen. Ik heb nog een grote lap stof liggen om een Ringsling (draagdoek) te maken. Daar heb ik wel twee ringen voor nodig.
 • Snack ‘n’go met piratenprint. Een snack ‘n’ go is een herbruikbaar (brood of snack)zakje. Voor de jongste twee hadden we al wat gekocht. We wilden voor L ook graag wat meenemen. Hij is gek op piraten, dus deze was wel erg leuk voor hem. Die kan vandaag mooi meteen mee naar school.
 • Lanoline van Sheepish Grins. Dit ruikt zó lekker. Ik gebruik dit om de wolbroekjes mee te lanoliseren.
 • Ostheimer doeken. Ik kocht drie doeken in verschillende kleuren. Ik kocht ze om mooie seizoenstafels mee te maken en de kinderen kunnen er mee spelen.
 • Steker voor de verjaardagsring, de 2. Omdat F volgende maand alweer twee wordt, kochten we een stekertje met een 2. Die staat vast prachtig in onze verjaardagsring.
 • Houten figuren van Ostheimer; papa, mama, peuter, varken en een poesje. Dit zijn alvast cadeautjes voor de verjaardag van F, we willen namelijk een boerderij geven.

Zoals je ziet hebben we echt een heleboel geld uitgegeven. Gelukkig doe je zoiets niet wekelijks! 😉

Wat hebben jullie op de beurs gekocht?

6 Reacties over “Mijn beurs aankopen

  • Wat een fijne aankoop zal het zijn Linda! Heb je hem inmiddels al binnen? Die verjaardagsring is super om stap voor stap uit te breiden. Ze mogen hier met elke verjaardag een stekertje kiezen.

 1. Wij waren ook goed blut;
  – schapenvel voor op mijn autostoel
  – set wasbaar maandverband
  – meluna cup
  – babygebaren dvd en poster
  – lanoline van sheepish grins
  – zonnebrand
  – wollen jurkje voor m’n dochter
  – wollen kniekousen
  – lyra potloden
  – stockmar krijtjes

  • Wauwww wat een fijne lijst! De lyra potloden en stockmar krijtjes staan hier ook nog op het wensen lijstje! Heb je bij de potloden ook zo’n blok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: