Mijn moedermelksieraad; een mooi aandenken

Misschien kunnen jullie nog wel herinneren dat ik een aantal maanden schreef dat mijn vertrouwen was geschaad na het bestellen van mijn moedermelksieraad. Ik bestelde in april een duur sieraad maar tot op heden is het niet geleverd. Ik voel me behoorlijk opgelicht en ik heb er echt heel slecht van geslapen. Na het langvoeden van drie kinderen vond ik dat ik zo’n sieraad had verdiend, als aandenken aan de prachtige en intieme momenten die ik voedend met mijn jongens had doorgebracht. Dat sieraad moest er komen, maarja, mijn vertrouwen was toch wel weg.

mijn moedermelksieraad solillySoLilly

Ik kwam in contact met Nikita van SoLilly. Toevallig bleek een vriendin van mij daar ook besteld te hebben en zij had inmiddels een prachtig sieraad ontvangen waar ze ook echt blij mee was. Nikita vertelde ook een en ander over hoe ze de sieraden maakt. Ik vroeg me af of het geen kwaad kon of mijn melk opnieuw was ingevroren, maar dat maakte volgens Nikita niets uit. Ik kon het wel meerdere keren ontdooien en opnieuw invriezen. Het was natuurlijk al eerder uit de vriezer geweest om een klein beetje melk op te sturen naar het andere bedrijf.

Na het contact met Nikita durfde ik het aan en toevallig had ze ’s avonds ook een sterrenactie. In haar webshop waren meerdere gouden sterren verstopt en als je er een vond kreeg je een gratis moedermelkbedeltje bij je bestelling. Ik vond een gouden ster en dat haalde me over de streep om mijn bestelling te plaatsen.

Verwerking

Na je bestelling krijg je een moedermelkkit opgestuurd. Hierin zit een spuitje met een dopje en een setje stickers. Op de stickers zit een nummer en dat gaf al veel vertrouwen. Je plakt de sticker zelf op je spuitje. Zo kan je melk niet in de war raken met andere moeders. Bij mijn kit zat een briefje dat ik mijn melk pas twee weken later kon insturen. Dat vond ik wel jammer, maarja ook wel logisch. Nadat ik mijn melk had ingestuurd kreeg ik na een aantal dagen een bevestigingsmail dat mijn melk inderdaad was aangekomen. Dat vond ik erg prettig.

Het pakketje met mijn moedermelksieraad

De leveringstermijn was inmiddels ietsje omhoog gegaan. Volgens mij is het ook hartstikke druk bij SoLilly. Vorige week begon ik toch wel een beetje ongeduldig te worden. De levertermijn was inmiddels verstreken en ik had nog niets gehoord. Hoewel ik een supergoed gevoel had bij Nikita begon ik toch wel een beetje nerveus te worden, maarja dat is ook niet gek na mijn vorige bestelling bij het andere bedrijf. En plots was daar het mailtje mèt verzendcode! Jippie, het was onderweg!

mijn moedermelksieraad solilly

Afgelopen woensdag kwam het pakketje binnen. Het werd bezorgd in een brievenbusdoosje. Bovenstaand pakje haalde ik uit het doosje. Wauw, het was zó mooi ingepakt! Een cadeautje. Helemaal voor mij! Een cadeautje voor al die mooie borstvoedingsmomenten! Mijn moedermelksieraad! Eigenlijk was het zelfs te mooi om uit te pakken! Voorzichtig maakte ik het plastic en het papier open.

mijn moedermelksieraad solillyIk haalde dit schattige groene zakje van linnen eruit. Met het logo van SoLilly erop gestempeld. Het zag er weer zo mooi uit.

Mijn moedermelksieraad

mijn moedermelksieraad solillyIk maakte het zakje open en ik haalde deze twee prachtige juweeltjes eruit! Een facetkraaltje voor aan mijn Trollbeads armband en het bedeltje wat ik gratis kreeg van de sterren actie. Het is echt zó ontzettend mooi. De sieraden zijn werkelijk ook prachtig afgewerkt. Ze glimmen zo mooi! Als je niet weet dat het van borstvoeding is gemaakt zie je het ook niet. Het is net een soort melkglas (haha toepasselijk!). Ik vind het zo mooi dat je zoiets intiems zo mooi en subtiel kan verwerken in een sieraad! Echt ware kunst!

mijn moedermelksieraad solillyIk ben ontzettend blij met dit mooie sieraad en ik kan iedereen aanraden om bij Nikita te bestellen. Ze maakt de sieraden echt met zorg en liefde! Ik zeg eerlijk dat ik het zelf wel een beetje eng vond om voor een tweede keer melk in te sturen. Maar ik weet zeker dat je melk bij Nikita in goede handen is! Gelukkig heb ik nog een klein beetje melk in de vriezer staan. Ik wil nog iets laten maken, misschien ook wel met het eerste plukje haar van de jongens er in verwerkt. Ik ga er nog over nadenken. Eerst genieten van deze mooie juweeltjes. Bedankt hiervoor Nikita!

Heb jij wel eens een persoonlijk sieraad laten maken?

6 Reacties over “Mijn moedermelksieraad; een mooi aandenken

  1. Ik heb denk ik bij dezelfde een bestelling gedaan. Het heeft toen maanden geduurd.. Denk wel een half jaar.. Maar ik heb toch mijn sieraad gehad. Ben er heel blij mee maar snap precies je gevoel. Zou er niet zo snel weer een bestelling plaatsen. Sneu geld, maar ook sneu van het melk dat soms met moeite gekolfd/bewaard is…

  2. Ik heb een trollbeads armband met daar aan onder andere de eerste letters van de namen van onze kinderen (ook die van ons zoontje die in de zwangerschap is overleden). Ik zou aan het einde van onze borstvoedingstijd dolgraag een moedermelk-bedel voor aan mijn armband willen, als aandenken aan een prachtige periode. Bedankt voor jouw verhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: