Mijn Sinterklaas Wishlist

Vrijdag is het alweer zover…. dan is het pakjesavond! Wat zijn deze weken toch absurd snel voorbij gegaan. Ongelooflijk. Met de volwassenen trekken we altijd lootjes. We kopen voor elkaar dan een cadeautje voor 10 euro, zodat er voor alle volwassenen ook wat in de zak zit. Je moet het voor de kinderen natuurlijk ook een beetje geloofwaardig houden. We trokken lootjes via lootjestrekken.nl. Het handige van die  site is dat ze ook cadeau suggesties geven voor een bepaald bedrag. Zo kan je wat inspiratie opdoen als je dat nodig hebt. Nu had ik niet veel inspiratie nodig… kijk je mee naar wat ik vroeg?

Een weckpot van Bormioli Rocco. En dan de 1,5 liter variant. Inmiddels hebben we heel wat van deze potten gespaard en deze staan boven op de keukenkastjes. Ik heb ze gevuld met diverse soorten meel, gedroogd fruit, zaden etc. Komt altijd van pas!

Vorige week kocht ik een nieuwe dweil. Ik ben helemaal geen huishoud type, maar ik zag deze vloerwisser en hij leek me zo handig. Het is niet echt geschikt voor een deepclean dweilbeurt, maar echt om het dweilen bij te houden. Het lijkt me heerlijk om elke dag even vluchtig te dweilen. Een reserve dweildoek is dan geen overbodige luxe. Daarom staat deze op de lijst; de Leifheit Picospray vervangingsdoek.

Blond Amsterdam blijft geweldig. Ik spaar het echt al jaren. Deze mokken zijn dan ook wel superleuk!!

Dit kommetje van Blond Amsterdam was ik meteen verliefd op. Wat lekker vrolijk! Ideaal toch voor mijn bordje havermout pap in de ochtend. 

Ik wil nog heel graag een koekjes stempel set. Deze set zag ik liggen blij de Blokker en is van Rudolph van Veen. De kleur ervan is geweldig. Met zo’n koekjesset zouden wij onze home made cookies heel leuk kunnen versieren.

Mmmmmm LoveChock chocolade is echt goddelijk!!!! Zowel de repen als de rocks. Chocola is chocola, de smaak maakt me dus echt niet uit.

Het “Mijn geheime tuin” kleurboek lijkt me zo mooi om in te kleuren. Dit is een kleurboek voor volwassenen en de pagina’s bevatten veel details en kleine werkjes. Volgens mij kan je hier uren in kleuren.

Op Instagram zag ik bij iemand deze wax seal stempel voorbij komen. Wat een gaaf ding! Dan is het nog eens leuk om post te versturen!

Tot slot vroeg ik ook nog een cadeaukaart van Bol.com. Bij bol.com kan je tegenwoordig alles krijgen. Er zijn nog een hele hoop boeken die ik graag wil hebben, maar ook de dvd van “Kerst met Linus” zou ik graag willen kopen. Dat vinden we zo’n geweldige serie en heeft echt het op en top wintergevoel.

Wat vragen jullie aan Sinterklaas? Hebben jullie ook lootjes getrokken met de volwassenen? Ik ben benieuwd! Laat je het weten in de comments?

2 Reacties over “Mijn Sinterklaas Wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: