Miskopen babyuitzet

In navolging van de beste babyuitzet aankomen, deel ik nu met julile mijn babyuitzet miskopen. Op zo’n uitzet lijstje staan vaak een héleboel producten. Een heel aantal daarvan heb ik niet eens gebruikt of ik vond het helemaal niks. Bij de tweede had ik dat dus ook al niet meer in huis.

Vandaag wil ik met jullie dus ook mijn babyuitzet miskopen delen. Ik heb er tien uitgezocht en ik deel ze in willekeurige volgorde.

pingu_wipstoel_babywinkel_het_rietje.nl

1. Wipstoel

Het lijkt heel leuk en fijn, maar wat een onding vond ik die wipstoel. Ik vind dat de kindjes er best wel onderuit gezakt in zitten. Het is in ieder geval een hele onnatuurlijke houding. Ik heb de wipstoel ook al heel snel weg gedaan

babsana-navelbandjes-katoen

2. Navelbandjes

Worden navelbandjes überhaupt nog wel gebruikt tegenwoordig? Ik weet het eigenlijk niet, maar ik hoor eigenlijk nooit dat iemand die bandjes ooit heeft gebruikt. Ik had ze in ieder geval niet nodig.

Tip: Ik heb nog wel een goede tip wat betreft de navelbandje. Je kunt ze in een zakje met wat water invriezen. Vervolgens leg je hem in de vriezer. Als hij helemaal bevroren is heb je een kompres. Dit is ideaal bij bijvoorbeeld stuwing.

wit-66-x-68-33300200-productzoom_rd-1437549804

3. Flanellen luiers

Ze zijn wel echt heerlijk zacht, dat moet ik toch toegeven. Maar wat je er verder mee kan? Het is mijn nog steeds een raadsel. Ze zijn ook wel lekker warm, maar drogen weer voor geen meter af… Bij de oudste had ik ze in huis… daarna deed ik ze weg.

cbp_pink5-web

4. Voedingskussen

Het leek me zo fijn! Zo’n heerlijk voedingskussen waar je als pas bevallen vrouw helemaal bent samengesmolten. Mijn eerste voedingskussen was van hele simpele en dunne vulling. Maar in de praktijk bleek het niks te zijn. Bij F deed ik weer een poging en kocht ik een duurdere zak. Maar helaas, ook dit werd niets. L heeft hem nu nog steeds in bed tegen het vallen van zijn knuffeltjes langs de muur…

Eco_Baby_Slabber_3_tinten_Groen

5. Gewone, stoffen slabbetjes. Bij de beste babyaankopen liet ik al zien dat ik dol was op de SillyBilyz. De gewone stoffen/badstof slabben vind ik echt niks. Alle vlekjes die er op komen krijg je vaak niet meer goed uit gewassen. Zeker tomatensaus vlekken niet meer. Wat een drama vind ik dat. Vlekken op (schone) slabben vind ik namelijk heel armoedig. Deze komen er hier dus ook niet meer in.

67f24121abc079802739223e35a59ed9

6. Ronde box

Een ronde box vind ik ook helemaal niks. Wij hadden bij L een box geleend, het was een ronde. Hij stond wel leuk in de kamer hoor, maar hij was alles behalve praktisch. Ik vind toch dat je een heel stuk ruimte mist, die je bij een vierkante box wel hebt.

ib33

7. Babyfoon zonder dect.

De eerste vier maanden van het leven van L had ik een goedkope babyfoon. Ik dacht dat het wel goed was. Maar toen er bij ons in de straat nog een babytje werd geboren, hoorde ik ook steeds dat baby’tje op de babyfoon. Maar dat betekent dus ook dat andere mensen MIJN baby en MIJ konden horen… Toen was ik er helemaal klaar mee. Ik kocht een Alecto babyfoon met dect en met meerdere functies. Wat een topding!

draagzak-gezin

8. Babybag

Ooit kreeg ik een babybag. Een soort hangzak waarin je je babytje kan leggen. Serieus, het ziet er alles behalve comfortabel uit. Je kind zakt er mega diep in weg. Ik heb hem uiteindelijk weg gedaan. Bovendien schijnt het ook nog heel gevaarlijk te kunnen zijn.

buggyboard-maxi

9. Buggyboard

Tijdens de zwangerschap van S kocht ik voor L een buggyboard. Hij was 2,5 en het leek mij wel erg makkelijk. Alleen een ding….. L wilde er niet op!! Hij wilde juist alles zelf lopen. Het buggyboard was amper gebruikt. En dus verkocht ik hem weer via Marktplaats.

3073_2_6264-neuspeer

10. Neuspeer

Tot slot hoort hier in mijn lijstje ook nog een neuspeer. Er zijn ouders die er bij zweren. Ik vind het echt niet handig. Het lukte mij ook niet om de neus daarmee leeg te krijgen hoor…..

Nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie miskopen zijn?

 

 

6 Reacties over “Miskopen babyuitzet

    • Ik vind het ook altijd erg leuk om te lezen! Maar zulke lijstjes zijn vaak ook weer persoonlijk. Wat de een geweldig vindt kan een ander wel weer vreselijk vinden. Je kan er wel weer je voordeel mee doen inderdaad 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: