Moederdag 2017

Gister was het moederdag en wat hebben de jongens weer hun best gedaan. Vorige week namen ze hun zelfgemaakte cadeautjes al mee naar huis. Ze hadden er allemaal wel moeite mee om niet te verklappen wat het was. Zo schattig. Het liefst hadden ze mij al verteld wat er in zat. Kijk je mee hoe ik ben verwend op moederdag 2017?

moederdag 2017De jongens gingen zelf alvast naar beneden om met het ontbijt te beginnen. Even later volgde mijn man ook om de boel een beetje in de gaten te houden. Zo schattig want de jongens hadden echt hun best gedaan. Een appeltje gesneden, tomaat, komkommer, ze hadden er gedroogde en verse abrikozen bij en ook nog wat gedroogde vijgen. Er lagen ook boterhammen bij en vijf bekers drinken. Een mok thee voor mij en vier glazen diksap. Tussendoor kwamen de mannen ook nog even vragen waar het bedtafeltje lag, haha.

moederdag 2017En dit waren mijn cadeautjes! Een heerlijk geurende sinaasappel handscrub, Een stok met geverfde hanngertjes, een boekenleggen met foto (ik heb de foto even afgedekt, maar zĆ³ schattig!) en een gekleurd theekopje met twee zakjes thee er in. Deze mama is er heel erg blij mee, wat een verwennerij!

Moederdag 2017 voor mijn mama

Voor mijn moeder was het dit jaar helemaal niet moeilijk om een cadeautje te verzinnen. We waren bezig met ons kaasproject en ook hebben we zelf kaas gemaakt. We maakten nog een extra batch kaas om deze met moederdag te kunnen geven. Hij moet alleen nog even verder rijpen. We hebben hem twee weken geleden gemaakt en voor een jonge kaas moet het 4 weken rijpen. Dus nog minimaal twee weekjes wachten.

moederdag 2017Ik pakte het kaasje (van 450 gram) in in cellofaan met een mooie strik er om heen. Ook hing ik er nog een zelfgemaakt label aan. Het label maakte ik met restjes papier van de babyshower decoratie.

moederdag 2017Daar schreef ik op hoe lang je moet wachten voor welke soort kaas. Zo kan de favoriete kaasleeftijd zelf gekozen worden. Maar mijn moeder houdt van jonge kaas dus ze hoeft niet heel lang meer te wachten. šŸ˜‰

Moederdag 2017 voor iemand anders

Zoals ik gisterochtend schreef had ik ook een aardigheidje voor iemand anders, die niet mijn moeder is. Ik had een aardigheidje voor mijn zwangere zus. Ze is nog geen moeder, maar toch wilde ik graag wat voor haar doen. Als ik iemand een zorgeloze zwangerschap zou gunnen is zij het wel…. Ik zal er dan alles aan doen, wat ik kan, om voor lichtpuntjes te zorgen. En daarom verstopte ik tijdens de babyshower een tasje bij haar op zolder.

moederdag 2017Vanmorgen toen ik wakker werd stuurde ik haar een appje met de opdracht waar ze op zolder even moest gaan kijken. Wat was ze verrast! Daar stond dit roze tasje met label en folieballon beertje erin.

moederdag 2017Ik had er een kaartje in gedaan met een boodschap waarom ze deze cadeautjes kreeg. Ik schreef de boodschap op een puzzelkaart, dus eerst moest ze die nog in elkaar puzzelen. Het kaartje komt trouwens bij de Action vandaan.

Inhoud tasje

moederdag 2017Gister schreef ik nog op mijn blog dat moederdag niet draait om cadeautjes, maar om de boodschap. En met die gedachte ging ik iets zoeken. Ik had niet veel tijd om nog wat te maken, omdat k druk bezig was met de voorbereidingen van de babyshower. Bij de kringloopwinkel vond ik het schattige boekje “Ik vind je lief mama” (50 cent). Juist om deze op moederdag te geven vond ik erg leuk, met een klein babytje in haar buik. Ook het knisper cupcakeje vond ik bij de kringloop (25 cent). Ik waste het en pakte het mooi in. Zo schattig voor mijn kleine nichtje straks.

Bij Trekpleister kocht ik een doosje met bonbons. Dit was meteen ook het duurste cadeautje in de tas. Ik weet het niet eens precies meer? 2,89 ofzoiets. De zeepketting had ik nog op nieuw liggen. De folieballon (ik denk 65 cent?) en het kaarsje (rond een euro) komen van de Action. Op het kaarsje plakte ik zelf met vinylfolie een zwangere vrouw erop.

Mijn zus was heel erg verrast en er heel blij mee. Het leukste uit het tasje vond ze het boekje! Zo zie je maar, je hoeft geen vermogens te besteden voor een leuk cadeau.

Moederdag 2017 was top! Wat heb jij gekregen?

Een reactie op “Moederdag 2017

  1. Wauw wat leuk dat over moederdag
    Ik vond mijn moederdag heel erg leuk en vond de kaarten ook erg leuk.
    En ja het kaasje ook heel speciaal.
    Heel erg bedankt voor mijn onvergetelijke moederdag van 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: