Moestuintjes starterspakket WINACTIE

De moestuintjes actie van de Albert Heijn is nu een ruime week bezig. Ik blijf het een super leuke actie vinden en ik word er dan ook helemaal enthousiast van. We zijn al druk aan het sparen en zaaien. Als ik eenmaal begin met het sparen van zo’n actie wil ik ook altijd gelijk alles compleet hebben. En omdat ik de actie zo leuk vind heb ik ook een moestuintjes starterspakket om weg te geven. Je hebt hier genoeg aan om voorlopig even mee vooruit te kunnen en om het eerste deel van je moestuintjes te verpotten. Dus mocht je nog geen kweekbak hebben voor de moestuintjes, waag dan eens een kans en doe mee aan de winactie. Je kan natuurlijk ook altijd voor iemand anders mee doen.

Moestuintjes starterspakketMoestuintjes starterspakket

Met het starterspakket kan je direct beginnen met het kweken van je moestuintjes. Er zitten vijf moestuintjes bij, allemaal verschillende soorten. Als je thuis al wat moestuintjes hebt liggen kun je die direct in de kweekbak erbij doen. Het bijenhotel kan je ophangen in je tuin of op je balkon. Je zult de bijen namelijk hard nodig hebben om vruchtjes aan je planten te krijgen.

Het moestuintjes starterspakket bevat:

 • De moestuintjes kweekbak
 • Het moestuintjes boekje
 • 5 liter biologische potgrond
 • 5 gekleurde plastic potten
 • Een set houten stokjes
 • Bijenhotel
 • 5 verschillende moestuintjes

Moestuintjes starterspakket

Wat moet je hiervoor doen?

Mee doen aan deze winactie is niet moeilijk:

 • Laat een reactie achter in de comments hier op de blog
 • Delen op Facebook en/of Instagram wordt erg op prijs gesteld en geeft een extra win kans
 • Laat een geldig e-mailadres achter (alleen zichtbaar voor mij)
 • Op woensdag 12 april zal ik een winnaar trekken.
 • Degene die wat heeft gewonnen wordt gemaild! Stuur mij binnen 48 uur je adres gegevens, anders zal ik een nieuwe winnaar loten.

Doe je ook mee?

15 Reacties over “Moestuintjes starterspakket WINACTIE

 1. Graag zullen onze kinderen super blij mee zijn. Ze vinden moestuinieren erg leuk en leerzaam.

 2. Leuk hoor…ben dol op de moestuintjes. Probeer mijn kinderen ook echt de liefde voor de tuin/natuur mee te geven. Want ieder moestuintje is eigenlijk toch een klein wondertje als je ziet hoe het gaat groeien!

 3. Mijn zoontje van vijf vind het zo leuk om moestuintjes aan te helpen leggen. Ik had nog wat moestuintjes van vorig jaar bewaard dus die hsbben we deze week gezet in de hoop dat ze het nog gaan doen… hartstikke leuk doe dus heel graag mee

 4. De kinderen willen dolgraag aan de slag met moestuinjes. We hebben er pas 3 dus het schiet nog niet op. Zo’n starterspakket is daarom van harte welkom.

 5. Ik doe mee voor mijn zusje! Ze vraagt iedereen om voor haar te sparen. Dit zou helemaal een verassing zijn toch?!

 6. Super leuk voor op mijn werk, waar we een moestuintje hebben maar waar we ieder jaar weer opnieuw mogen beginnen!!

 7. wauw geweldig! ik doe nooit boodschappen bij de AH maar dit is zo’n toffe spaar actie altijd
  lijkt me geweldig een eigen moestuin

  fijne dag!

 8. Wat gaaf! Dat zou ons al een hele boost geven voor onze kleine kapoen! Toch heerlijk om de plantjes te zien ontkiemen!

 9. Ja leuk om samen met mijn zoontje te doen!
  Ah zit een eindje verderop bij mij dus kom er niet zo vaak.
  Hebben we in ieder geval al een lekker begin om verder te sparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: