Winactie Monster Jam 2018

Monster Jam is terug! Op zaterdag 30 juni brult Monster Jam opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien… meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! De meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger, Max-D, El Toro Loco en Monster Mutt zullen hun fantastische stunts laten zien. En daar kan jij bij zijn!

Terug in de Kuip in Rotterdam

Monster Jam is het meest familievriendelijke en spectaculaire motorsport evenement. Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 30 juni 2018 terug naar Rotterdam. De show zal motorsportfans op de rand van hun stoel laten zitten met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers.

In ’s werelds meest iconische locaties, zoals De Kuip, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan. Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

monster jamMonster Jam Pit Party

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Tijdens deze pre-show krijg je als fan de unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl. Bestel je Monster Jam tickets via de website.

monster jamWinactie

Start je motor! Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 30 juni. Ik mag namelijk een van mijn volgers blij maken met maar liefst 4 toegangskaarten (met een waarde van €42,90 per ticket!!) voor de Monster Jam 2018! Lijkt jou dit gaaf? Lees dan even verder hoe je aan deze actie mee kunt doen!

monster jamWat moet je doen om te winnen?

Mee doen is niet moeilijk. Volg de stappen hieronder allemaal en dan doe je mee met deze toffe actie.

 • Like Kaboutertuin op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder in de comments je naam achter, met een geldig e-mailadres (alleen zichtbaar voor mij).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Tag minimaal één vriend in het bericht. Meer mag natuurlijk altijd.
 • De actie delen op Facebook wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht voor deelname.

Deze actie loopt tot 29 april 21.00 uur. Hierna sluit de actie. De winnaar zal via de e-mail persoonlijk op de hoogte worden gesteld. Je hebt 24 uur de kans om je prijs te claimen. Mocht je niet binnen deze termijn reageren dan zal ik een andere winnaar kiezen.

Afbeeldingen: ©2017 Feld Motor Sports, Inc
Deelnemende trucks onder voorbehoud

Van harte gefeliciteerd met deze gave prijs Welmoed!

16 Reacties over “Winactie Monster Jam 2018

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoon, zodat hij samen met zijn pappa en ooms een echt stoer mannen-uitje ervan kan maken. Zou hij helemaal te gek vinden!

 2. Ik doe echt heel graag mee om mijn zoontje te verrassen. We zitten al 6 jaar in een vreselijke tijd en kunnen echt wel een keer iets geweldigs gebruiken. Dit zou echt te gek gaaf zijn. Dan nemen we een vriendje mee en mijn vriend

 3. Dit zou fantastisch zijn als verrassing voor onze stoere meiden Hailey Jane en Megan van mijn vriendin Jolanda,omdat we al jaren graag hierheen willen met de ladies! ???? We kijken samen geregeld naar de Monster jam op tv en zou heel leuk zijn om haar jarige vriendinnetje mee te verrassen!

 4. Dit gaat mijn monstertruck verslaafde zoontje fantastisch vinden. Hij kijkt altijd als het in het weekend op tv is. Hij gaat het geweldig vinden om ze in het echt in actie te zien en dat ook nog in zijn favoriete stadion. Erwin fantastisch of niet?

 5. Superleuk gezinsuitje, ik denk dat ik mijn kinderen hier heel blij mee zou maken! (En papa stiekem ook wel hoor 😉

 6. Super gaaf. Ik zou er graag bij zijn met man en zoontjes! Ik verwacht dat vooral mijn zoontjes hun ogen uit zullen kijken naar de prachtige monstertrucks 😀

 7. Dit zou een leuk uitje zijn voor mijn man en zijn beste vriend met de kinderen! Hij helpt ons vaak met de auto of klussen in en om het huis dus dit zou een leuk extraatje zijn!

 8. Mijn zoontje van 7 kijkt elke weekend graag naar de monsterjam op tv. Dat doet mij denken aan vroeger toen ik zelf nog jong was.maar wat een geweld is dat toch die gierende banden en brullende motoren. Nou ik ga duimen..

 9. Super leuk!! We zaten er vorig jaar al klaar voor maar toen ging het helaas niet door. Dit zou nu alsnog super gaaf zijn voor onze twee boefjes!!

 10. Zou zo leuk zijn…. jaar of 10 geleden met 2 jongens er naar toe. En dan nu misschien met 3 geweldige jongens, al zijn de oudste 2 nu volwassen 🙂

 11. Holly macaroni wat een super gave actie zeg!!! Ik loot heel graag mee voor mijn 2 kinderen die dit altijd super gaaf vinden op tv en you tube doe gaaf zou het zijn als ik er met ze heen kan gaan in.het echt ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: