Muziek op de bruiloft; Skyfly DJ Shows

Nog zoveel te vertellen over onze bruiloft en dat wil ik dan ook zeker nog doen. Over een kleine twee weken zijn we alweer een jaar getrouwd. Ongelooflijk wat is dat voorbij gevlogen! Vandaag wil ik vertellen over onze muziekkeuze op ons trouwfeest. We vonden het moeilijk om te kiezen wat voor muziek we op de bruiloft zouden nemen… een band… een dj? Toen we op de Love and Marriage beurs in Utrecht waren maakten we kennis met SKYFLY Drive-in Shows. Dit leek ons wel wat. De reviews op internet waren allemaal goed. We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Skyfly

SKYFLY is een bedrijf wat landelijk werkt met meer dan 30 dj’s. Ze werken landelijk en daarom organiseren ze om de zoveel tijd avonden op diverse locaties om voor iedereen bereikbaar te zijn. Wij gingen naar Amsterdam. Dat was voor ons de dichtstbijzijnde optie. Het ging om een persoonlijk gesprek waarin je je wensen kunt laten weten; wat wil je wel horen en wat wil je vooral ook niet horen.  Het was een leuk gesprek met Patrick. Het klikte ook goed.

We kregen uitleg over hun concept en over de diverse shows die ze aanbieden. Ook kan je de show nog uitbreiden met extra opties. Aan de hand van onze wensen en muziek smaken heeft Patrick een DJ voor ons gezocht die bij ons past en op onze datum beschikbaar is. Ook heeft hij hier een back-up DJ bij gezocht. Als DJ nummer 1 ziek wordt krijg je namelijk gegarandeerd een andere DJ. Dat is een fijn idee. We besloten er voor te gaan. 

DJ Dennis

skyfly
Foto: DJ Dennis

Op basis van onze gegevens werd er een DJ bij ons gezocht en zodoende kwam Dennis bij ons op het feest draaien. Een paar dagen voor het feest nam de DJ persoonlijk contact op met ons om de laatste punten door te nemen. Ondanks wat tegenslagen op locatie voor de DJ heeft hij op de dag zelf hier ons niets van laten merken. We hadden echt een heerlijk feest. De dansvloer is ook continu gevuld geweest. Dennis is een zeer leuke, spontane en professionele DJ! Een paar dagen na de bruiloft kreeg ik een mail van Dennis. Een downloadlink met 115 foto’s! Allemaal foto’s van het feest. Dat vonden we echt zó leuk. Wat een verrassing was dat.

Speciaal moment

Bij Skyfly stel je op je persoonlijke pagina een lijst met 15 favoriete nummers op. Deze worden dan gegarandeerd gedraaid. Dennis kondigde op het feest aan dat er nog twee nummers zouden komen en het een na laatste nummer was een van de bekendste liefdesliedjes uit de jaren 90 zei hij. Ik voelde hem al aankomen en dat was míjn nummer van het lijstje: I can’t help myself van The Kelly Family. Ik haalde mijn man erbij om samen nog even te dansen.

skyfly
Foto: DJ Dennis

Dennis heeft het goed aangevoeld om dit nummer als laatste te draaien. Zoals waarschijnlijk wel bekend is ben ik een mega fan van The Kelly Family en I can’t help myself is echt mijn all-time-favourite. Op een gegeven moment kwam iedereen om ons heen staan en het was gewoon zó mooi, intens en persoonlijk. Als ik de foto’s en filmpjes daarvan terug zie schiet ik echt vol, het was echt zo’n bijzonder moment! ❤ Dennis heeft er echt een heel speciaal moment van gemaakt door juist dát liedje als laatste te draaien. Ons feest was zeer geslaagd en Skyfly was een supergoede keuze!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: