Naamlakentjes

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik wat meer zou vertellen over de naamlakentjes. Een geweldig, persoonlijk kraamcadeau voor een kersverse baby. De letters op de lakentjes worden met de hand gemaakt. Elk lakentje is naar eigen wens samen te stellen en is zo uniek! Alle voorbeelden die in de webwinkel te zien zijn, kunnen worden gemaakt. Mocht je graag een lakentje willen met een andere kleur of een ander printje, is dat in overleg altijd mogelijk! Stuur dan gewoon even een mailtje.

De letters worden extra vastgezet en afgewerkt met een contrasterende kleur garen. Standaard maak ik een wieglakentje. Deze is prima geschikt voor in de wieg of in de kinderwagen. Eventueel kan hij de eerste tijd ook in het ledikantje, omdat het babytje dan toch nog heel klein is. Op verzoek (en tegen geringe meerprijs) kan ook gewoon een ledikant laken gemaakt worden.

Hieronder een collage met enkele lakentjes die ik eerder heb gemaakt. Helaas heb ik nooit echt de moeite genomen om hele mooie foto’s te maken, dus die vallen nu een beetje tegen. Maar zo kan je evengoed zien hoe zo’n lakentje er uit ziet.

Ben je overtuigd en wil je ook graag zo’n lakentje? Dan kan je die in de webwinkel bestellen of mij een mailtje sturen met je specifieke wensen. Omdat de lakentjes met de hand gemaakt worden bedraagt de levertijd maximaal twee weken. Mocht je hem eerder nodig hebben kunnen we dat altijd overleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: