Niet plakken maar kussen

Net als vorig jaar, heeft PostNL dit jaar weer een geweldige actie: “Niet plakken maar kussen!”. Je kan je Valentijnskaart gratis versturen met een èchte (lippenstift)kus! Deze actie is geldig op vrijdag 12 februari tot en met 17 uur. Wie ga jij een kaartje sturen?

20160209_212340

Zoals jullie wel gelezen hebben is onze valentijnspost al onderweg. Maar we grijpen de kans ook aan om eens extra post te versturen. Hoe leuk is dat? Je hoeft natuurlijk niet perse een valentijnskaartje te versturen.

  • Stuur opa’s en oma’s een kaartje of een foto! Ik ga alle (over)grootouders een nieuwe foto van de kinderen sturen! Dat valt altijd goed in de smaak.
  • Een kaartje voor vriendinnen is altijd leuk!
  • Een lief berichtje voor iemand waar je aan denkt
  • Verjaardagspost
  • Een verhuiskaartje
  • Een mooie knutsel van de kinderen
  • Gewoon zomaar

Ik postte vandaag mijn Valentijnskaartje! #valentijn #mooioptijd #manbijdemarine

Een foto die is geplaatst door Emy (@kaboutertuin) op

Zoals je ziet is er dus genoeg reden om een leuk kaartje te sturen. Verzin iets leuks! En hoe leuk is het om de kinderen erbij te betrekken? Laat ze hun eigen post maken (ook voor vriendjes of vriendinnetjes) en laat ze zelf de enveloppen kussen.

Wij gaan morgen nog even aan de slag met onze post. Ik heb al een klein stapeltje liggen, maar er komt dus nog meer bij! Óók gaat er nog een kaartje (of kaartjes) naar mijn man, de Valentijnskaart is inmiddels wel al aan boord, dus we sturen een gewoon leuk kaartje of knutseltje.

Doe je ook mee met deze geweldige actie?

2 Reacties over “Niet plakken maar kussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: