Valentijns Postfabriek open: Niet plakken maar smakken!

Ben je al klaar voor Valentijnsdag? Ligt je Valentijnskaart al klaar? Wist je dat je dit jaar ook weer geen postzegel hoeft te plakken? PostNL heeft weer die leuke actie: Niet plakken maar smakken! In ruil voor een kus van lippenstift verstuurt PostNL dan jouw post op Valentijnsdag. Een postzegel kost tegenwoordig gewoon 78 cent dus het is zeker de moeite om mee te doen met deze actie. Ookal doe je niet aan dat commerciële Valentijn…. je kan toch ook andere post versturen?

niet plakken maar smakkenInspiratie

Vorig jaar gaf ik al wat inspiratie. Valentijn is voor mij niet per definitie alleen iets voor mijn man. Maar ik stuur graag een kaartje naar mensen om mij heen die ik liefheb. Dit weekend ga ik met de kinderen kaartjes schrijven en ik denk ook zelf kaartjes knutselen. Een leuke activiteit op deze koude dagen!

 • Voor de opa’s en oma’s! Ik stuur meerdere keren per jaar de (over)grootouders een nieuwe foto van de kinderen. Dat ga ik dit jaar weer doen.
 • Een kaartje voor vriendinnen
 • De kinderen kunnen sturen naar hun vriendjes/vriendinnetjes
 • Een lief berichtje voor iemand waar je aan denkt
 • Beterschap kaart
 • Verjaardagspost
 • Een verhuiskaartje
 • Een mooie knutsel van de kinderen
 • Gewoon zomaar
 • Snailmail
 • Ik stuur mijn eigen kinderen een kaartje! Gewoon omdat ze het leuk vinden om post te krijgen via de postbode.niet plakken maar smakken

Post sturen is een leuke manier om je geliefde, vrienden en familie te laten weten dat je aan ze denkt. Tegenwoordig wordt er amper nog wat verstuurd via de post en dat vind ik zo jammer. Hoeveel kaarten krijg je bijvoorbeeld nog met je verjaardag? Dat is toch maar op een hand te tellen. Tegenwoordig krijg je berichtjes via whatsapp of facebook… Des te leuker is het om met deze actie mee te doen.

Niet plakken maar smakken; Hoe werkt het? 

 1. Plaats een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop of kaart
 2. Verstuur je kaart tussen zaterdag 11 februari en maandag 13 februari vóór 17.00 uur naar een bestemming binnen Nederland.

niet plakken maar smakkenVeel plezier met kaarten maken/schrijven en kusjes geven met lippenstift. Wedden dat de kinderen dat leuk vinden om te doen? Onze Valentijns postfabriek is weer geopend!

Doe je ook mee met deze “Niet plakken maar smakken” actie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: