Nieuwe collectie. Een kijkje achter de schermen

Al tijden heb ik leuke producten in gedachten om te maken voor mijn webwinkel. Helaas ontbreekt het me wel aan genoeg tijd daarvoor. Maar dit najaar probeer ik daar wel verandering in te maken. Ik ga er nu echt tijd voor máken. En omdat ik niet kan wachten om jullie te laten zien waar ik mee bezig ben, laat ik vandaag alvast een paar foto’s zien! Een sneak preview dus.

mutsjes

Strikmutjes! Oh wat vind ik die toch geweldig. Mijn jongste zoontje heeft ook veel strikmutjes van katoen gedragen. De pasvorm is zó fijn en ze blijven ook heel erg goed zitten. Bovendien vind ik ze zelf echt mega schattig staan. De strikmutjes worden van dubbellaags katoen gemaakt en ze zijn tweezijdig te dragen. Dat is ontzettend handig, want dan kan je zelf kiezen welke print je aan de voorkant wilt. Ze komen in diverse maten, óók voor peuters! Ik hoop ze in de loop van de week in de shop te kunnen zetten

stickers

Raamstickers! Ik ben bezig om een eigen collectie raamstickers te maken! Te beginnen met raamstickers in herfst-thema! Ik vind het zelf heerlijk om met de verschillende seizoenen bezig te zijn en hierbij ook de ramen te betrekken. Zeker met wat lichtjes ziet het er dan van buiten ook zo knus uit. Er is al veel vraag geweest naar de raamstickers die ik zelf altijd als decoratie had. Deze kon ik helaas niet verkopen omdat ik ze niet zelf had gemaakt. Daarom ben ik zelf aan het ontwerpen geweest. Ook deze stickers komen in de loop van de week online in de webshop.

WhatsApp Image 2016-08-27 at 11.13.51

Verder ben ik ook nog bezig met rompertjes met leuke teksten en daar ben ik wat proefjes van aan het maken. Welke er in de webshop gaan komen weet ik op dit moment nog niet. Eerst komen de mutsjes en raamstickers online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: