Onze Oud & Nieuw

De jaarwisseling zit er ook alweer op. We hebben het echt onwijs leuk gehad! Ik wil jullie een korte foto impressie laten zien van onze Oud & Nieuw. ’s Avonds rond een uur of acht zouden mijn ouders komen om bij ons het jaar uit te komen zitten. De jongens wilden ook graag bij het feest zijn, logisch. We spraken af dat ze wel even zouden gaan ‘voorslapen’ en als opa en oma er waren dan zouden we ze wakker maken. Kwart voor 5 gingen ze al naar bed toe.

Even na achten kwamen mijn ouders en ik was nog niet helemaal klaar, ik had namelijk nog even bij de jongste gelegen omdat hij niet in slaap kon komen. Ik gaf hem op bed nog even de borst en toen ging hij ook lekker slapen. Ik heb nog even wat eten opgebakken en we zaten nog even lekker te kletsen met z’n allen terwijl de top2000 op tv aan stond. Toen het spelletjes tijd was is mijn man de oudste twee jongens wakker gaan maken. Ze moesten wel van ver komen hoor. šŸ˜‰ Mijn ouders hadden de sjoelbak meegenomen en dat vonden ze helemaal geweldig. En wat konden ze het goed!!!! S gooide meteen de eerste ronde al 86 punten!!! Ongelooflijk.

De tijd vloog echt voorbij. We aten nog een broodje kebab, die ik zelf had gemaakt. Vorig jaar deed ik dat ook al eens en dat was zo lekker om dat op de avond te doen, heerlijk. Alle buikjes waren weer gevuld. F was rond een uur of 10 wakker geworden (die hadden we laten liggen), maar werd om half 12 toch wel heel erg moe. Ik gaf hem weer de borst en twee minuten voor 12 viel hij dus in slaap. Ik ben toen snel naar beneden gegaan en ik was heel benieuwd of F met al dat geknal dan weer wakker zou worden.

We wensten elkaar gelukkig nieuwjaar en we proosten met champagne en kinder-champagne. Voor mij ook een kinder-champagne, ik drink bijna geen alcohol meer. Zeker niet als ik de ‘zorg’ over de kinderen heb. Daarna zijn we naar buiten gegaan voor het vuurwerk. Kijk en zelf afsteken. Zoals ik van de week hier al schreef mogen de kinderen hier ook vuurwerk ‘afsteken’. 

Gewapend met beschermingsbrillen en oordopjes in de oren staken ze sterretjes af, gooiden ze knalerwtjes en trokken ze aan party poppers. Het ging allemaal hartstikke goed. Ze hebben genoten van de avond en wij dus ook. Het was top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: