Onze trouwbus; De Volkswagen Minty

Onze bruiloft is alweer bijna twee maanden geleden, maar ik heb nog làng niet alles verteld. Zo wil ik jullie ook graag nog wat vertellen over ons trouwvervoer dat we hebben gehuurd. Een van de voorwaarden waar de trouw auto van mij aan moet voldoen was dat wij er met ons hele gezin in kunnen. We trouwden nu natuurlijk met z’n vijven! Ik wilde niet dat de jongens ergens in een andere auto mee moesten rijden. Het moest een speciale dag voor ons allemaal worden. We kwamen uit bij de Volkswagen T2 Minty.

volkswagen
Foto: Annemarie Dufrasnes

Camper

Het Volkswagenbusje vonden we goed bij ons passen, omdat we gek zijn op campervakanties. We zijn een aantal keren met de camper op vakantie geweest en dat bevalt ons zó ontzettend goed. Dat blijven we in de toekomst zeker doen. Daarom vonden we het leuk om hieraan naar te linken door middel van het volkswagenbusje. Ook wilde ik graag een mintkleurige bus. Aangezien ons thema van de bruiloft strand & mint was, paste de Minty er prachtig bij.

volkswagen
Foto: Annemarie Dufrasnes

Trots

De loods waar deze mooie busjes staan gestald is in Nieuwegein. Voor ons is dat best een stukje rijden, maar mijn man ging er op tijd naar toe. Eventueel kan je ook het busje laten brengen, dan nemen ze jouw auto mee terug en de volgende dag komen ze de auto’s weer omruilen. Maar wij besloten om hem zelf te halen. Voor vertrek werden alle kleine schades doorlopen, zodat je ook precies weet wàt je huurt. Je kan zien dat ze trots en zuinig op de busjes zijn. Mijn man kreeg zelfs een goodiebag mee voor onderweg met 2 flesjes cola en een stapeltje flyers. Deze flyers hebben we op de bruiloft neergelegd. Wat over is gebleven hebben we mee terug naar huis genomen en stop ik zo nu en dan nog bij de bestellingen die ik vanuit mijn webshop verstuur.

volkswagen
Foto: Linda Hendriks

Volkswagen bus Minty

Eenmaal thuis wilden de jongens de Volkswagen bus natuurlijk meteen bekijken. Ze hadden zich er zo op verheugd, lekker rondrijden in de Minty. We gingen met de Volkswagenbus als eerst naar onze foto locatie. Wij wonen midden in het centrum en we merkten bij ons in de straat direct al dat we ontzettend veel bekijks hadden met het busje. De jongens vonden dat in eerste instantie wel een beetje spannend….. waarom kijkt iedereen naar ons? Maar al snel waren ze lekker naar iedereen aan het zwaaien. We voelden ons in de Minty echt wel speciaal! We hadden prachtig weer op onze trouwdag, het terras bij onze fotolocatie zat vol, dus we vielen met de Minty ook echt wel goed op.

volkswagen
Foto: Sara Frantzen

Het strand

Vlak voor onze ceremonie gingen we met de Minty naar de strandtent toe. Onze ceremonie hielden wij op het strand, voor de strandtent. Er wandelden al wat gasten door de duinen onderweg naar de strandtent toe. Wij hadden via de gemeente een ontheffingspas voor de Minty aangevraagd en mochten dus gewoon door de duinen naar de strandtent toe rijden. Het was echt geweldig en gaf ons ook wel het gevoel van vakantie, met het heerlijke zonnetje bij. De derde foto in deze blog, die met de slinger, is gemaakt bij het strand. Een prachtige ondergaande zon op de achtergrond. De slinger heb ik zelf gemaakt, maar achteraf was dat allemaal niet nodig geweest. De Minty is voorzien van koffers en allerlei versiersels die je gewoon kunt gebruiken.

Trouwvervoer

Als je nog op zoek bent naar trouwvervoer, neem dan gerust eens een kijkje bij devolkswagenbus.nl. Ze hebben een groot assortiment aan Volkswagen busjes, diverse prachtige kleuren. Maar ik zag dat ze onlangs ook een aantal kevers hebben toevoegd aan hun stash. Superleuk!

volkswagen
Foto: Annemarie Dufrasnes

Voor ons maakte de Volkswagen bus onze trouwdag helemaal compleet. Het paste allemaal zo goed bij elkaar. En wat hebben we ook een hoop geweldige reacties gehad! Het was super!

Wat voor een trouwvervoer hadden jullie op je trouwdag?

 

 

Voor het schrijven van dit artikel heb ik korting gekregen op de huurprijs van de Minty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: