Opvoeders en huttenbouwers

Voor mijn vakantie bestelde ik het boektijdschrift van Kiind “Opvoeders en huttenbouwers”. Ik had er veel positieve verhalen over gelezen dus ik was wel erg benieuwd geworden.

Thuis had ik al wat in het boek gebladerd en zag ik dat het eigenlijk wel heel erg aansluit bij onze manier van leven. Toen ik op vakantie eenmaal aan het boek was begonnen kon ik echter ook niet meer stoppen met lezen. Ik vond het ook erg inspirerend. Veel artikelen bleven ook steeds in mijn hoofd hangen.

De artikelen gaan over (onvoorwaardelijk) opvoeden, milieu, speelgoed, borstvoeding, dragen, samen slapen, spelen, recepten, knutseltips en nog veeeeel meer.

Het leuke van het boek vind ik dat het allemaal losse artikelen zijn, die het boek tot een geheel maken. Het leest makkelijk weg door de korte stukken tekst, zeker als je kinderen om je heen hebt.

Ik vind het echt een superleuk boek en ik vond het eigenlijk jammer dat ik het al zo snel uit had. Hopelijk komt er nog eens een vervolg! Ik ga zeker nog wat doen met het boek, met de inhoud ervan. Het heeft me wel aan het denken gezet. Dus als je nog op zoek bent naar een leuk boek of naar een leuk cadeautje? Dit is een aanrader!

Een reactie op “Opvoeders en huttenbouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: