Ouders Natuurlijk beurs 6 juni

Eind vorig jaar stond bij mij de Ouders Natuurlijk beurs op het lijstje om naar toe te gaan. Toen ik kaartjes wilde kopen, bleken deze echter uitverkocht. Dat vond ik echt balen! Deze lente kan ik in de herkansing! Op zaterdag 6 juni zal de Ouders Natuurlijk Beurs weer plaatsvinden in Golden Tulip hotel Arnhem – Doorwerth. Op de beurs is er een grote verscheidenheid aan marktkramen en workshops. De beurs is vooral gericht op bewust en natuurlijk ouderschap.

Beurs_OudersNatuurlijk_PerswinkelONB14_groot_006

Kramen

Op de beurs zullen tientallen kramen staan van verschillende (web)winkels. De beurs richt zich op bewust en natuurlijk ouderschap en dit zul je natuurlijk ook terugzien in het aanbod van de winkels. Je zult duurzame producten vinden en producten die aansluiten bij een natuurlijke leefwijze. Qua aanbod kan je hierbij denken aan:

 • Duurzaam/houten speelgoed
 • Babygebaren
 • Producten en informatie stand gerelateerd aan borstvoeding
 • Natuurlijk verzorgingsproducten
 • Draagdoeken
 • Kindersieraden
 • Wasbare luiers en maandverband
 • Baby- en kinderkleding
 • Gezonde voeding
 • Creatieve ateliers en hobbymaterialen
 • Thuisonderwijs
 • Aromatherapie
 • Moestuinieren
 • Boeken

En dit is echt nog niet alles! Het is echt een hele lang en vooral ook mooie lijst met standjes!

Beurs_OudersNatuurlijk_PerswinkelONB14_groot_045

Lezingen en Workshops

Vandaag is de lijst met lezingen en workshops op de site van Ouders Natuurlijk gepubliceerd. Deze kan je downloaden. Wat een grote hoeveel workshops en ook hele interessante onderwerpen. Dat wordt nog moeilijk om te kiezen. Om je een idee te geven wat je er onder andere kunt vinden:

 • haal de beste vader uit jezelf
 • onvoorwaardelijk ouderschap in de praktijk
 • babytaal
 • geboortefotografie
 • harpiness belevingsconcert
 • eco-lifestyle
 • het nut van spelen
 • hooggevoelige kinderen
 • verschillende onderwerpen rondom borstvoeding
 • yoga voor peuters en kleuters
 • vaccineren

En nog veel meer! Kijk gerust eens in het schema. Er zit echt wel iets voor je bij, er is zoveel verscheidenheid!

Kinderen

Ook aan de kinderen is op deze beurs natuurlijk gedacht. In de tuin kunnen de kinderen spelen, er is een knutselhoek en ze kunnen bijvoorbeeld (gezonde) cakejes versieren. Er is een Harpiness belevingsconcert waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden. Ook is er een poppentheather. Er is een speciale plek waar je je kindje in alle rust kan voeden.

Beurs_OudersNatuurlijk_PerswinkelONB14_groot_027

Mijn lijstje

Ik heb natuurlijk wel al even gekeken wat mij allemaal interessant lijkt. Qua lezingen wil ik heel graag die van hooggevoelige kinderen of intuïtieve kinderen in het gezin horen. Verder lijkt de lezing over natuurlijk ouderschap me wat, de lezing van Green Evelien (zij is inspirerend!), lichaamsbeleving en leergedrag en ontspannen opvoeden. Ik zag al dat een deel ook naast elkaar gegeven wordt, dus ik moet nog wel even een lijstje maken met de lezingen waar ik het liefst naar toe ga.

Ook ga ik op de beurs op zoek naar wat leuke spulletjes. Daar kom ik tenslotte voor! Een maand later wordt F, onze jongste, alweer 2 jaar! Voor zijn verjaardag wil ik wat houten figuren/dieren van Ostheimer kopen. Ook wil ik wat speeldoeken van Ostheimer aanschaffen, om te gebruiken op seizoentafels en voor spel. Ook is F dol op de dvd’s van Lotte en Max, van het babygebaren. Wellicht neem ik nog wel een dvd voor hem mee. Voor S zou ik graag een barnsteenketting willen, ik kan nog wel een pot wasmiddel voor de wasbare luiers gebruiken, ik wil kijken of er wat nieuws is op het gebied qua huidverzorging (ik blijf toch huidtherapeut he!!), Lavera tandpasta en zonnebrandcrème en misschien een verantwoord snoepje?

Vooral na het zien van de lijst met lezingen werd ik heel blij. Ik heb er zin in. 6 juni staat in mijn agenda. Ga jij ook? Misschien zie ik je daar dan!

Beurs_OudersNatuurlijk_PerswinkelONB14_groot_040

Informatie en tickets

Via Youtube is er een promofilm van de beurs te bekijken. Je kunt zo alvast een beetje sfeer proeven van de beurs.

Wanneer: zaterdag 6 juni 2015 van 10.00 tot 19.00 uur
Waar: Golden Tulip hotel Arnhem-Doorwerth
Tickets: € 10,- aan de kassa, € 8,- in de voorverkoop (tot 16 jaar gratis)
Website: www.oudersnatuurlijk.nl

 

Dit is een gesponsorde post

4 Reacties over “Ouders Natuurlijk beurs 6 juni

 1. Super gaaf, we zijn er vorig jaar geweest en was erg leuk. Opvallend dat het uitverkocht was bij de deur konden we nog een kaartje kopen. Dit jaar is nog niet zeker of ik ga, staan twee andere potentiële afspraken op de kalender maar lijkt me anders leuk om je te ontmoeten! Eigenlijk zouden ze er gewoon een heel weekend van moeten maken.
  Linda onlangs geplaatst…Winactie: Peppa PigMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: