Ouders Natuurlijk Beurs 2017 Fotoverslag

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de Ouders Natuurlijk Beurs. Ik had er heel erg naar uitgekeken. Twee jaar geleden ben ik er voor het eerst geweest en het voelde voor mij echt als thuiskomen. Wat een heerlijke sfeer hangt er daar op de beurs.

Ouders Natuurlijk beursGoed van Toen had weer een mooie stand met veel hout en kleur. Wobbels, Ostheimer, kleding….

Ik blijf dit soort jumpsuits geweldig vinden. Het Baba Babywear pakje met zwaantjes voor meisjes was toch wel onze favoriet. Zó schattig.

Ouders Natuurlijk beursGezellige drukte bij de stand van Babybum.

Er was ook een kraam vol met prachtige poppen. Zelf was ik verliefd op het kabouter/paddenstoelen popje dat er hing. Deze popjes zijn gemaakt door Poppejet.

Ouders Natuurlijk beursDit vond ik zó ontzettend leuk! Droomdeurtjes. Ik had er wel al wat over gelezen, maar ik had ze nog niet in het echt gezien. De dame achter Droomdeurtjes was zó enthousiast hierover en ze vertelde het allemaal zo leuk en vol passie. Zelf ben ik dol op sprookjesverhalen en dit deurtje zou dus ook echt bij ons thuis passen. Door middel van een begeleidend verhaal kan je het Droomdeurtje introduceren en dan kan er zomaar in ene een elfje komen wonen. Heerlijk die magie!

Dit was de stand van Juffrouw Pollewop. Ik vind het altijd een heerlijk winkeltje om bij te snuffelen. Zelf heb ik er dit keer niets gekocht, maar mijn zus kocht er een roze verjaardagsring van Grimm’s.

Ouders Natuurlijk beurs

Earth Games had een hele tafel vol met spellen. Max de kat was het nieuwste spel wat ze mee hadden en dat zag er erg leuk uit. Zelf vind ik de spellen van Haba ook altijd erg leuk.

Deze superleuke knuffeltjes kwam ik tegen bij de stand van Musjes.

Bij de stand van Christofoor heb ik heerlijk staan kijken. Zoveel mooie boeken heeft deze uitgever! Pippa en Pelle hebben we zelf een boekje thuis van, maar er zijn er nog veel meer. Een jaar in één dag vond ik er erg mooi uit zien. Achteraan staan boeken van onder andere Edmond Schoorel, daar ben ik zelf heel benieuwd naar. Jaarfeesten heb ik hier thuis, maar in het voorjaar van 2018 komt het nieuwe boek uit!

Na een tijdje rond banjeren had mijn zus het wel even gehad. We gingen even een kopje verse muntthee drinken op het terras. We kregen er een heerlijk koekje bij, maar helaas geen honing. Ik had het ook niet zien staan eigenlijk. Jammer, want met honing vind ik een kopje muntthee toch net ietsje lekkerder. We hebben heerlijk gezeten en we genoten  van onze aankopen, het lekkere weer, de mooie omgeving en alles wat we al hadden gezien.

Regenboogschaap is een van mijn favoriete speelgoedwinkeltjes. Daar heb ik al regelmatig wat gekocht. Ze hadden ook houten speelgoed bij zich van het merk “Grapat”. Dit komt uit Spanje en is nog niet zo heel lang in het assortiment. Ze hebben ook bakjes met poppetjes die wat lijken op die van het merk Grimm’s. Alleen zijn die van Grimm’s continu overal uitverkocht. Grapat is een leuk alternatief. Ik vond de Pinokkio stapeltoren van Grapat ook wel héél erg leuk. Met als leuk detail de houten krullen die er bij zaten.

Ook waren er weer volop kauwsieraden en bijtspeelgoed. Dit was de kraam van Hugs and Things. Superleuk al die kleurtjes en vooral in combinatie met hout. Wij vonden de vogelbijtringen erg leuk.

Ik kende dit winkeltje nog niet, maar de slabbetjes die buiten hingen vielen wel direct op. Wat een leuke prints! Deze zijn te koop bij Burps and Bees.

SiliWoods (voorheen Wanssie) maakt zintuig speeltjes en accessoires voor baby’s, dreumesen en peuters. Ook deze worden gemaakt van siliconen en hout. Er was lekker veel keuze!

Stapperdestap had een groot assortiment handgemaakte slofjes. Natuurlijk vielen ook hier de slofjes met de paddenstoelen mij direct op. Echt superleuk zijn ze! Mijn kindjes hebben als babyzijnde ook altijd leren slofjes gedragen, die zitten zo fijn.

Deze superleuke puzzeltjes zijn te koop bij Manine Montessori.

Dit was de stand van De Groene Buik. Veel gezonde snackjes, verantwoorde broodtrommels en drinkflessen. Ook verkopen ze er leuke boeken zoals Klets!

Ook buiten was het een gezellige drukte. Lekker veel picknick kleedjes op het gras, blote voeten en leuke kinderactiviteiten.

Bij de Burgemeester van Buiten kon je allerlei leuks maken. Gelukkig was het ook prachtig weer. Het zonnetje scheen en de temperatuur was prima. Ook kon je zwemmen in het zwembad.

En hier de grote stand van de twee zussen Wendy en Kim. Wendy is van Unieke Postkaarten en Kim is van Het Rijk Vol Kleuren. Wat hadden ze de stand mooi ingericht. Ook Marloes stond achter de kraam. Zij schreef vorig jaar een verslag van de Ouders Natuurlijk beurs.

Wendy verkocht haar kaarten 10 voor 5 euro. Mijn zus en ik zochten ieder 5 kaarten uit. Ik zit zelf nog ruim in mijn kaartenvoorraad, maar vond toch nog wat leuke kaarten voor de seizoenstafel die ik nog niet had. Kim had veel houten speelgoed staan, veel Holztiger ook. Ik vind de Holztiger dino’s ook zo leuk! Dat is misschien nog wel een leuk cadeau ideetje voor de verjaardag van F. Ook had ze veel knutselmateriaal mee en zag ik thuis op de foto pas de bijenwas liggen. Op de beurs zelf had ik dat niet gezien. Die had ik eigenlijk wel willen kopen.

Pure Beauty Brands was er ook en ik hoopte al dat ze er zouden zijn. Zij zijn distributeur van de Sponge Me. De Sponge Me zijn sponsjes voor diverse soorten huidtypes. Ik kocht de roze spons voor de rosacea huid. Ik ben echt heel erg benieuwd hier naar! Ook zijn er sponzen voor anti-aging, eczeem/baby’s, mannen, vette huid en diverse huidtypes.

Wat ook vrij nieuw op de markt is zijn de Squitos pleisters. Deze kan je opplakken en beschermt je drie dagen tegen muggen. Ideaal voor kindjes die erg veel gestoken worden.

Oh-Lief is een baby verzorgingslijn die geheel natuurlijk is.Het komt uit Zuid Afrika. Ik kende het nog niet maar het lijken mij hele fijne producten. Ook hebben ze een anti-zonnebrand crème die zeer geschikt is voor baby’s. Deze is gebaseerd op minerale filters en zónder nanodeeltjes.

Zo schattig de wollen kleertjes van de Kleine Schobbejak. Mijn zus was op zoek naar een draagdoek en twijfelde tussen twee doeken. Deze doek van Baby Monkey Stardust Orchid is echt heel erg mooi, maar is het net niet geworden. Deze mooie doek is te koop bij de Draaghoek.

Nom Nom Kids verkoopt herbruikbare zakjes en knijpfruitzakjes. Knijpfruitzakjes zijn ideaal. Wij hebben ze op het moment nog van een ander merk, de kinderen vinden ze fijn om mee naar school te nemen. In de goodiebag die uitgedeeld werd op de Ouders Natuurlijk Beurs zat ook een snackzakje van Nom Nom. Deze gaan we nog uitgebreid testen, maar lijkt me heel erg handig.

Ik was verliefd op deze poppen van La Petite Botaniste. Vooral het schelpenvrouwtje vind ik geweldig. Deze poppen zouden superleuk staan op de seizoenstafel voor ons (strand)huwelijk.

Zerah (voorheen Zuivere Zeep) maakt op een ambachtelijke manier ecologische wasmiddelen en (baby)verzorgingsproducten. Een prima alternatief voor de reguliere producten en ook nog eens verantwoord.

Felicia’s Choice verkoopt verantwoord speelgoed, kinderservies en verzorgingsmiddelen.

Die bamboo serviesjes blijven toch erg leuk. Ook die boekjes (rechts) van gerecycled (denk ik?) karton vonden wij erg leuk en schattig.

Dit is een leuke uitvinding! Een houten boom van Brikkon en hier past Lego op. Ook verkrijgbaar zijn een kasteel en een ruimteschip. Hiermee kan je je Lego op een andere manier gebruiken, erg leuk!

Oooh ik vind dat speelgoed van De Gruffalo toch zo leuk! Wij zijn dol op het verhaal van de Gruffalo. De beweegbare houten poppen vond ik zelf zo leuk. Deze zijn te koop bij Speeltastisch. Zo leuk al die kleuren en designs bamboe! Deze zijn te koop bij Bureau Cambium.

En tot slot nog een hele grote stand met heel veel speelgoed! Maar ik weet even niet meer van welke winkel dit was….Laat het me weten als je het weet!

Mijn Ouders Natuurlijk Beurs buit

Ik had van te voren wat nagedacht over wat ik graag wilde kopen. Eigenlijk had ik niet echt iets nodig, maar ik wilde graag een ringstekertje voor de verjaardag van F volgende maand.

Uiteindelijk kocht ik 5 postkaarten bij Unieke Postkaarten, een konijnen ringstekertje bij Regenboogschaap voor het Pieter Konijn feest van F en een Sponge Me voor de rosacea huid. Deze kocht ik bij Pure Beauty Brands. Mocht het een succes zijn zal ik er zeker nog over schrijven. Mijn buit was dit keer erg klein, maar ik ben er toch heel blij mee.

Het was weer een hele fijne dag! Nu er nog lekker van nagenieten!

Ben jij ook op de Ouders Natuurlijk Beurs geweest en wat heb je gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: