Fotoverslag Ouders Natuurlijk Beurs juni editie 2016

Afgelopen zaterdag mochten wij weer naar een van de leukste beurzen van Nederland namelijk de Ouders natuurlijk beurs! Een onwijs leuke beurs (2x per jaar gehouden de zomer en winter editie) als je jonge kinderen hebt en geïnteresseerd bent in duurzaam leven, biologisch, antroposofie, natuurlijk ouderschap, dragen, draagdoeken en alles over borstvoeding.
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (14)

Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (9)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (3)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (4)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (8)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (15)
De beurs in in het midden van het land namelijk Doorwerth en dus voor de meeste mensen redelijk goed te bereiken. Er is van alles te doen. Op deze dag er zijn verschillende lezingen, workshops en natuurlijk kun je er heel leuk shoppen aan een van de vele kraampjes! Gelukkig was het ook nog eens prachtig weer! En konden de kinderen met een zwemdiploma zelfs heerlijk plonsen in het water!
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (7)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (10)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (24)
 Het is een hele fijne en relaxte beurs waar ook voor de kindjes erg veel te doen was, de kinderen hebben bijvoorbeeld heerlijk met natuurlijke klei iets moois mogen maken
(helaas zijn we onze mooie creaties vergeten mee te nemen naar huis).
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (16)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (17)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (18)
Het was enorm druk op de beurs maar gelukkig was er ook genoeg te doen om even tot rust te komen zo was er bijvoorbeeld een aparte kamer waar de kinderen konden kleuren en waar nageltjes van meiden prachtig werden gelakt! Tijn is hier een mooie kleurplaat van Wendy de Boer aan het kleuren Wendy maakt prachtige kaarten veelal gerelateerd aan het Natuurlijk ouderschap echt de moeite waard om een kijkje te nemen in haar webshop!
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (23)
Van al dat spelen, kleuren, zwemmen en kletsen krijg je natuurlijk trek! Dus aten de jongens heerlijke biologische patat met suikervrije ketchup! Ikzelf nam een heerlijk tosti.
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (12)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (13)
Na de patat ontdekten we de Wobbel playground voor jonge kinderen ook een super leuk ding om te ontdekken! Hoe leuk kan zo’n “simpel stuk hout” zijn!? Ik kreeg de jongens er bijna niet meer weg.
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (6)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (5)
Ook was er nog een super leuke voorstelling, maar helaas had mijn Brammetje daar geen tijd voor en kon ik alleen 3 plaatjes schieten voordat ik weer achter hem aan moest rennen. wink
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (11)
Binnen waren heel erg veel leuke kraampjes met mooi duurzaam speelgoed, mooie kinderkleertjes, verzorgingsproducten, noem het maar op. Ook hier kun je je geld prima kwijt.
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (19)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (21)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (20)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (22)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (25)
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (26)
En we gingen nog even lekker shoppen bij Kim van ‘Het rijk vol kleuren’
Wil je ook weten wat onze #onbuit is? (dit is de hashtag die mensen gebruiken op Instagram om hun prachtige spulletjes die ze gekocht hebben te delen)
1 Het prachtige houten poppenhuisje en de edelstenen van Het Rijk Vol Kleuren
2 Een nieuwe dop voor onze Klean Kanteen (DE lekvrije schoolbeker die ik écht iedereen aan kan raden! Ik kocht hem toen Tijn naar groep 1 ging heeft nog nooit 1 druppel gelekt en is onverwoestbaar!) gekocht bij De Groene Buik
3 Inspiratiekaartjes voor tijdens het tekenen en schilderen ter inspiratie voor als je kind even niet weet wat te tekenen gekocht bij Kleine Duimpjes
4 De ‘Sponge me’ spons voor Bram speciaal voor kindjes met eczeem voor onder de douche alle info over deze spons en ik kocht hem bij  Sponge Me

5 Zonnebrandcremé ook spreciaal voor Bram z’n eczeem van ‘Happy sunshine’

Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (1)

Het was echte een geweldige dag met veel lieve mensen om weer te ontmoeten bij te kletsen en de sfeer is ontzettend prettig en relaxt. Het voelt iedere keer weer als thuiskomen als ik hier ben geweest! En lieve Emy bedankt dat we namens jou naar binnen mochten en ik heb met veel plezier dit blog voor je geschreven! En ik heb nu alweer zin in de wintereditie van de beurs! Misschien tot dan!?
Neem ook eens kijkje op de website van Ouders Natuurlijk.
Ouders Natuurlijk Beurs Kaboutertuin (2)
artikel

2 Reacties over “Fotoverslag Ouders Natuurlijk Beurs juni editie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: