Je huis opfleuren met Pixers

Net voordat wij gingen trouwen hebben we onze hal opgeknapt. Onze first look vond namelijk plaats in onze hal. Ik kwam met mijn trouwjurk van de trap af. Daarom wilden wij de hal heel graag netjes hebben. Dat is ook gelukt. Alles is opgeknapt, inclusief de trap in de mooie lichte kleur wit.

Ik mis wat

Onze hal is heel mooi geworden. De vloer is dan nog niet af, we willen kijken of de originele granito vloer er nog onder zit. Maar daar hebben we een beetje tijd voor nodig. šŸ˜‰ Verder is de hal helemaal naar onze zin. En toch mis ik nog wat. De muren zijn nog zo kaal. Ik heb hier en daar wat opgehangen aan de muur. Maar het is nog niet zo dat ik denk… “Ja! Dit is het!

Poster

Na hier en daar wat rondkijken op internet voor een oplossing, kwam ik op het idee om daar dan misschien een poster op te hangen. Bij pixers.nl/posters hebben ze echt een enorm assortiment aan posters. Het uitkiezen van een dergelijke poster is natuurlijk enorm smaak gevoelig. Zelf word ik heel blij van een mooie natuur poster of een inspirerende poster.

Kies je poster

Welke poster je kiest is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak. Wat vind je mooi? Wat mij is opgevallen is dat het assortiment vƩƩl groter is dan ze op de site aangeven. Als je bovenin in de zoekbalk een zoekterm intypt, en daarvoor ook selecteert wat je wilt hebben (poster, behang, stickers etc) dan zoekt de site door miljoenen bestanden! Het is dus een grote database waar je uit kunt kiezen. De keuze is dus echt reuze.

Maar wat voor een poster je kwijt kunt is ook afhankelijk van je ruimte. Elke ruimte is uniek en niet overal zal een groot formaat goed passen. Wat ik fijn vind van de posters is dat je zelf het formaat kiest! Variƫrend van 24x30cm tot wel 100x180cm!

Ook kan je kiezen of je de afbeelding in kleur, zwart/wit of sepia wilt hebben. Als de kleuren mij aanspreken kan ik echt heel blij worden van een poster in kleur. Maar datzelfde heb ik ook met zwart/wit. Sommige foto’s zijn in zwart/wit gewoon mooier. Less is more!

Nog veel meer bij Pixers

Je kan bij Pixers nog vƩƩl meer leuks bestellen. Ze verkopen er namelijk niet alleen posters. Ze hebben er ook behang, fotobehang, canvassen en diverse soorten stickers. Vooral de stickers spreken mij ook aan. Zo kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk je Ikea Lack tafeltje pimpen met een leuke stickers op het tafelblad. Maar ze hebben er ook laptopstickers, tegelstickers, koelkaststickers, raamstickers etc. Heel erg leuk!

Wat heb jij in de hal aan de muur hangen? Ken jij de site Pixers al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: