Brievenbus om Post voor Papa de militair in te bewaren

Eind vorig jaar was mijn man 3 maanden weg. Ik stuur eigenlijk elke haven een pakketje en ik merkte dat ik de kinderen vaak op diezelfde dag nog moest vragen of ze iets voor papa wilde maken. Omdat ze dan niet altijd meteen inspiratie hadden, besloot ik het een beetje anders te doen en een Post voor Papa brievenbus te maken!

Brievenbus

Ik besloot dus een brievenbus te maken. Ik gebruikte hiervoor een schoenendoos met een klepdeksel. Je kan de post er dan heel makkelijk weer uit halen. Ik verfde de schoenendoos rood, maakte er een postgleuf in en ik plakte er een sticker op, die ik met mijn silhouette cameo maakte. De jongens kunnen nu gewoon post maken en als ze iets klaar hebben het in de brievenbus schuiven. Op het moment dat ik dan een pakketje naar papa ga sturen, hoef ik alleen nog maar de brievenbus te openen en kan ik meesturen wat er in zit. Een van onze zoons neemt post maken nu erg serieus en fabriceert echt heel wat brieven voor papa!

post voor papa

Post voor papa

We hebben afgelopen jaren echt heel wat leuke post voor papa gemaakt, ik zal een greep uit onze collectie hier noemen. We maakten bijvoorbeeld hele leuke openen als… enveloppen. Hier kan je leuke & lieve stukjes voor schrijven voor meerdere momenten. Een pakket wat altijd leuk is is het Valentijnspakket. Rood en hartjes is gewoon altijd een goed idee. Het pakket wat ik zelf erg leuk vond is het Minion pakket. Ook het Halloween pakket werd erg leuk. Wat papa leuk vindt om te vinden in een pakketje is textiel waar de kinderen op gekleurd hebben; boxers, tshirts, handdoeken, kussenslopen… je kan het zo gek niet bedenken!

Wat vind je van de brievenbus? Ga je hem ook maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: