Radiostilte

Al enige tijd is het hier erg rustig geweest op mijn blog. Nu zal je je misschien afvragen waarom.. Op 4 mei is mijn man vertrokken naar Somalie met de marine. Hij is op missie geweest voor vier maanden. Dat zorgde ervoor dat het voor mij thuis best bedrijvig was met drie kleine kinderen, een huishouden, mijn werk buitenshuis en mijn twee webshops. Zo zijn er dus wat dingen op de achtergrond gekomen, waaronder dus mijn weblog.

Het afscheid was zwaar. Voor ons allemaal. We waren er onbewust natuurlijk al dagen van te voren mee bezig. Voor de kinderen was het nog zo onbekend. De oudste was er echt even ziek van. Hij had behoorlijk last van buikpijn. Toen we eenmaal van de boot af waren en langs de kant stonden, was het goed. Om het voor de kinderen duidelijk te maken dat papa ècht weg was wilde ik graag wachten tot de boot ook echt weg ging. Het duurde wel even voor ze weg gingen. De kinderen zwaaiden en toen zat ‘het afscheid’ erop. Tijd dus om er met z’n vieren wat moois van te gaan maken.

Sinds 6 september is mijn man weer thuis en nu wil ik het bloggen ook weer gaan oppakken. Afgelopen vier maanden zijn druk geweest maar ook inspirerend. Ik heb vier heerlijke maanden meegemaakt met mijn lieve kindjes. Ik zal dus ook nog wat blogjes gaan plaatsen van die tijd.

Een reactie op “Radiostilte

  1. Pingback: Aftelkalenders | Onze Thuishaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: