Rommelmarkt

Het is de laatste dagen een beetje rustig op mijn blog. Ik ben namelijk bezig met wat anders. Ruimte maken op onze zolder en in mijn hoofd. Eind vorig jaar startte ik al met het uitzoeken van onze spullen om wat meer rust te vinden. Door het stoppen van mijn praktijk zijn er eigenlijk alleen maar meer spullen bij gekomen…. Nu het nog zomervakantie is, moest het er maar eens van komen. Op de rommelmarkt!

image

We hebben heel erg veel mooie spullen nog, die ik niet zomaar naar de kringloopwinkel hier (= geldfabriek) wil brengen… Het leek ons dan leuk om met de kinderen maar de rommelmarkt te gaan. Het geld wat we zouden verdienen mogen ze dan verdelen. Ons ging het vooral om de ruimte. Een win win situatie dus zeg maar. En zo gingen we afgelopen dinsdag afgeladen naar de stad op de rommeltjesmarkt staan.

We hadden twee bouwzeilen op de grond liggen en daar stalden we onze spullen uit. Van te voren hadden we onze spulletjes al geprijsd. We hadden best lage prijzen voor de spullen, maar we hoopten dus ook lekker veel kwijt te raken. šŸ˜‰

image

Het was mooi markt weer. Niet te warm, droog en niet koud. Rond 9 uur kwamen de eerste kopers. Voor die tijd hadden we al wat dingetjes verkocht aan andere verkopers. De hele dag door hadden we een kopers. Om half 3 nam mijn moeder de kinderen mee naar huis, ze hadden het inmiddels wel wwn beetje gehad. Ze zaten er ten slotte al vanaf half 8. Mijn man en ik zijn om half 4 begonnen met inpakken.

We hadden maar 5 dozen mee terug! We hadden best veel verkocht. Na het tellen van het geld, het aftrekken van het wisselgeld en sta geld (10 euro) bleef er nog 80 euro over! Wauw, wat lekker. Voor de kinderen dus ieder 40 euro. Daar kunnen ze weer wat nieuws van kopen of sparen. L spaart voor Lego van Harry Potter. S wil heel graag sparen voor een tractor met kar (buitenspeelgoed).

We hebben de smaak te pakken. Afgelopen dagen weer de zolder op geweest en nieuwe spullen bij elkaar gescharreld. Vandaag ga ik zelf verkopen, samen met mijn moeder.

Fijne dag allemaal!!! Duimen dat de zon zich straks nog even laat zien.

4 Reacties over “Rommelmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: