Schoentje zetten bij Kaboutertuin WINACTIE (gesloten)

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje! Wat lijkt het mij leuk als jullie hier op mijn blog komen schoentje zetten! Onlangs kreeg ik schoencadeautjes opgestuurd waar wij niet zoveel aan hadden, omdat het voor een meisje was. Ik wilde er graag iemand anders blij mee maken en toen had ik een idee: Jullie mogen hier schoentje zetten. Ik zocht wat kleine schoencadeautjes bij elkaar en ik hoop dat er iets bij zit waar jullie of jullie kindjes blij van worden. Doe je mee?

Schoentje zetten bij KaboutertuinAfbeelding: Shutterstock

Thomas de trein minis

In dit zakje zit een mini treintje van Thomas de Trein. Je kan alleen aan de buitenkant niet zien welke er in zit. Dat is wel spannend en een grote verrassing.

Schoentje zetten bij KaboutertuinTony’s Chocoloneley melk marsepein

Hoewel ze niet suikervrij zijn, mogen ze hier op de blog toch niet ontbreken, mijn guilty pleasure: Tony’s Chocolonely. De chocoladeletterreep. Dit is de melk marsepein variant. De ingrediënten zijn: Suiker*, volle melkpoeder , cacaoboter*, cacaomassa*, marsepein stukjes 10% (suiker, amandelen, lactose (melk), cacaopoeder*, glucosestroop, sorbitol, invertase, natriumalginaat) emulgator: sojalecithine * Fairtrade

Schoentje zetten bij Kaboutertuin tony's chocolonelyTony’s Chocoloneley puur pepernoot

En dan heb ik ook de Tony’s Chocolonely chocoladeletterreep met puur pepernoot voor jullie. Ik heb hem zelf nog niet geproefd en hij ligt hier in huis. Dat is voor mij dus giga moeilijk he! Wéten dat er chocolade ligt en er niet aan mogen komen…. Ingrediënten: Cacaomassa*, suiker*, cacaoboter*, pepernoot stukjes 8,3% (tarwebloem, suiker, RSPO SG palmolie, glucose-fructose stroop, rijsmiddel; natriumwaterstofcarbonaat, zout, kaneel, sinaasappel schillen, koriander, piment, foelie, gember, kardemom, vanille, anijs), speculaas kruiden (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom, sinaasappelschillen) emulgator: sojalecithine *Fairtrade

Schoentje zetten bij Kaboutertuin tony's chocolonelyMilestone mini cards 

De Milestone mini cards zijn leuke kaartjes om leuke & grappige uitspraken van je kinderen op te schrijven en voor altijd te bewaren! Het zijn 100 kaartjes in een mooi vormgegeven doosje.

My Little Pony ketting

Dit is een leuke ketting van My Little Pony. Met een roze hanger eraan.

Schoentje zetten bij Kaboutertuin my little ponyPlaymobil Sinterklaas en zwarte piet

Zoals je van de week wellicht hebt gelezen zijn de Playmobil Sinterklaas en Zwarte Piet hier wel favorieten. Ik vind dit erg leuk speelgoed en de kinderen spelen er hele verhalen mee na. Daarom stop ik deze dan ook graag in een van de schoentjes!

20161122_160929Let op: ik maak het doosje voorzichtig los zodat het door de brievenbus past.

Playmobil figures

Playmobil figures is een serie met playmobil poppetjes. In het zakje zit een van deze poppetjes uit de serie. Met een beetje geluk tref je een poppetje die je nog niet hebt!

Schoentje zetten bij KaboutertuinSlot Marsepein Stein boek

Wanneer Johan zijn opa achtervolgt, komt hij als bij wonder terecht op Slot Marsepein Stein, het kasteel van Sinterklaas. Daar wordt alles klaargemaakt voor pakjesavond. Maar…. iemand strooit roet in het eten….Een spannend verhaal over het mysterie van de pakjesmachine.

20161122_160950

Hama strijkkralen

Een setje met strijkkralen waar je diverse kleine afbeeldingen mee kunt maken. Wat dacht je van een clown, een bloem of een auto? Je kan natuurlijk ook zelf wat verzinnen en anders kijk je op internet. Daar staan ontzettend veel voorbeelden!

Schoentje zetten bij KaboutertuinFrozen schrijf/tekensetje

En tot slot heb ik nog een schrijf/tekensetje van Frozen! Het setje bevat een gum, puntenslijper, pen, liniaal en een potlood.

Schoentje zetten bij KaboutertuinHoe doe je mee met schoentje zetten?

Mee doen is niet moeilijk:

 • Kies hierboven je favoriete schoencadeautje
 • Laat een reactie achter in de comments (reactie = schoentje zetten)
 • Delen wordt erg op prijs gesteld maar is niet verplicht
 • Laat een geldig e-mailadres achter (alleen zichtbaar voor mij)
 • Sint heeft laten weten dat hij in de nacht van zaterdag 26 november op zondag 27 november langs zal komen. Zondagochtend zullen er 10 schoentjes gevuld zijn!
 • Degene die wat hebben gewonnen worden gemaild! Stuur mij binnen 48 uur je adres gegevens, anders zal ik een nieuwe winnaar loten.

Succes!

Het schoen zetten was een groot succes! Maar liefst 69 mensen hebben meegedaan. Wat gaaf!
Sinterklaas is langs geweest en misschien heeft hij jouw favoriete cadeautje in je schoentje gedaan! Ga gauw je mailbox checken want de mails zijn net de deur uit gegaan!! (28-11-17 om 21 uur)

69 Reacties over “Schoentje zetten bij Kaboutertuin WINACTIE (gesloten)

 1. Wat een superleuke actie! Hier is ons schoentje want wij doen graag mee! Wij gaan voor de playmobile Sint en Piet! duimen maar! Groetjes Marlies en Emily

 2. Oh zo leuk dit!! Ik doe heel graag mee voor de milestone mini cards. Ons klein kotertje begint nu te brabbelen en het lijkt me zo leuk om straks al zijn leuke gekke en lieve uitspraken te bewaren!

 3. Wij gaan zeker mee doen! 🙂

  Schoentje zetten, hihi.
  Ik ga voor de tony chocoloneley letter melk marsepein hihi.

  Groetjes!
  Maartje

 4. Jeeejh wat een super leuke actie!
  Hier doe ik zeker aan mee en ik ga voor het Boek Slot Marsepein Stein lijkt mij erg leuk boek om voor te kunnen lezen aan mijn kindjes, die gek zijn op Sinterklaas verhalen! Spannend!!!
  Groetjes Linda

 5. Wat een leuke cadeautjes!voor ieder kind zit er wel wat leuks of lekkers bij. Ik zet dan ook heel graag samen met mijn 2 kleine mannen hun schoentje. Thomas de trein zou zeker een grote verrassing zijn.

 6. Ik doe graag mee voor de ketting van My Little Pony voor Eva die (net als haar tweelingbroer Lucas) op 5 december jarig is 😀

 7. Jaaaaaaa sinterklaas,ik zou graag tony’s melk marsepein willen krijgen en over al dat andere moois maar te zwijgen,
  Ik ben vereerd dat ik mijn schoentje hier mocht zetten,
  En zal er nu zeker op gaan letten,
  Of ik iets ontvangen mag,
  Of dat het zeker wordt mijn ongeluksdag,
  Ik wil u in ieder geval mijn dank laten zien,
  En daarom geef ik u met of zonder cadeau een dikke…..10!!!

 8. Holy moly wat een leuke cadeautjes zeg! Goed gekozen en gedaan! Uhm uhm uhm ik zit te twijfelen tussen de Tony met marsepein, de ketting net mlp want beeb is fan! O en de minimilestone kaarten…. Uhm ga ik toch voor het laatste denk ik. De beeb is bijna 4 dus brabbelt genoeg bijzondere dingen ?

 9. Ook hier zetten we graag ons schoentje en we gaan voor de playmobil sint en Piet, daar hebben Lenn en Rens allebei wat aan

 10. Super leuk
  me zoon (bijna 5 jaar oud) zet graag hier zijn schoen zo dat piet er een mooie playmobil sinterklaas en zwarte piet set in kan doen dat maakt hem heel blij en dat vinden zijn ouders heel fijn nu gaan we heel hard duimen draaien en hopen dat we zondag wat in zijn schoen zullen vinden

 11. Wat een leuke actie. Maar natuurlijk moeten we dan wel even zingen: Sinterklaas kapoentje…gooi wat in me schoentje…..gooi wat in me laarsje…Dank u kaboutertuin euhhh sinterklaasje!!! Wij kiezen voor de lego sint en piet

 12. Leuk zeg!
  Wij zetten graag ons schoentje voor de Tony Chocolonely, omdat we die met zijn allen kunnen delen. Hebben we er allemaal plezier van 🙂

 13. Wat ontzettend lief dat je dit doet! Ik zou heel graag de Tony’s Chocolonely puur pepernoot in mijn schoentje vinden, wat een verwennerij lijkt me dat 🙂

 14. Beste Sinterkaboutertuin,
  Graag zou ik de mini milestone kaarten in de schoentjes van mijn kindjes krijgen. Mijn dochtertje kletst al flink en hopelijk gaat mijn zoontje dat ook zo gezellig doen als hij ouder is. Mooi om alles vast te leggen!

 15. Wat een leuk idee om online de schoen te zetten. Mijn dochter Noor zet graag de schoen en zingt er een liedje van Sinterklaas Kapoentje voor: Sinterklaas Kapoentje gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, danku Sinterklaasje.

  Noor vind de Sinterklaas en de zwarte piet van playmobil heel erg leuk

 16. Hoi Eem,

  Wij doen graag mee voor de sint en piet van Play mobile. Super leuke aktie. Ben weer trots op je. Onze Zweet schoenen bij je gezet hihi

 17. Sinterklaas kapoentje gooi de Tony puur met pepernoot maar in mn schoentje!!
  Whoopwhoop!!
  Ik ben vast heel lief geweest….
  *kuchkuch*

  Groetjes Denepeen (-:

 18. Graag milestone mini kaatjes voor de uitspraken van ons dochtertje ze heeft op het moment de leukste en grappigste uitspraken met zo kaartje schrijft ik het hopelijk sneller op en vergeten we ze later niet

 19. Wat een leuke actie! Om vrolijk van te worden… Waar ik zelf het allervrolijkst van zou worden zijn de Milestone Mini Cards. Ik heb zo’n vijfjarendagboek en bij vlagen vul ik dat in voor onze vier (en dat is super leuk!) maar dit “systeem” een kaartje en dat ergens bij kunnen plakken (zo’n doosje gaat natuurlijk niet werken, bij mij dan) past wellicht beter. We hebben een kleuter in huis en juist haar uitspraken zijn zo hilarisch. Prachtig mooie leeftijd.
  Ik reageer verder nooit op je blogs maar wou toch even van de gelegenheid gebruik maken om (en nee, niet om te “slijmen”!) te zeggen dat ik je blogs rondom Sinterklaas erg leuk vind: de krans, raamstickers… Rondom babyverzorging plukte ik eerder al eens tip van je blog. Mijn schoencadeautje aan jou: een compliment 😉

 20. Ik zet mijn eigen schoentje, haha, voor Tony’s Chocoloneley puur pepernoot en ja onze chocolade liefhebbende kids mogen meesnoepen 😉

 21. Oh wat super leuk zeg !!! Mijn dochters willen dolgraag hun schoentje zetten bij jullie en hopen heeeeeeel stiekem dat de nu little pony ketting of de frozen schrijf/tekenset erin zal komen zitten 🙂

 22. Echt heel lief van Sint om een slaafvrije reep als schoencadeautje te geven
  Hoop dat Sint in de mijne de melk marsepein variant stopt
  Lijkt mij zo onwijs lekker Mmmmm
  en ben het hele jaar braaf geweest dus wie weet 🙂

 23. Ik zet ook graag mijn schoentje en zou heel erg blij zijn met de Tony’s Chocoloneley melk/marsepein chocoladeletter.
  Nu nog even zingen:

  Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje!
  En ik heb de actie op Facebook gedeeld.

 24. Graag zetten wij (pa en moe) nu een keer ons schoentje,
  Want de Milestone Mini Cards klinken te leuk voor onze kinders.

  Een liedje zingen doen wij braaf iedere dag,
  Nu maar hopen dat er ook iets in onze schoen mag 😉

 25. Wat leuk! Onze meiden zouden dolblij zijn met het setje van Frozen, of met de My Little Pony ketting!
  Niet dat je het zult kunnen horen, maar er zal zaterdag enthousiast gezongen worden bij de schoentjes! 😀

 26. Wat een leuke cadeautjes , ik zou gaan voor de Milestone mini cards .Ik kan meteen aan het schrijven want hoor de leukste opmerkingen als onze kleindochters hier zijn .Leuk om dan weer aan hun ouders terug te kunnen geven 😀

 27. Oh heerlijk de Tony Chocolony melk marsepein. Krijg er nu al trek in mmmm. Ik ga duimen. Dat ik hem misschien wel in mijn schoentje vindt.

 28. Lieve, lieve Sint,

  Normaal zetten alleen kindjes hun schoentje. Maar ik heb mijn oog laten vallen op ‘Milestone mini cards’ en zou deze graag in mijn schoen terug vinden. Omdat ik hier de hilarische uitspraak van ons kind op kan schrijven en als ons kind oud genoeg is kan ik hem dit cadeau doen. Dat zou geweldig zijn.

 29. Wat een ontzettend leuke actie! Met een 2 jarig praatgraag peutermeisje in huis hoop ik dat ik de Milestone mini cards terug mag vinden in mijn schoen. Er komen heel wat hilarische uitspraken voorbij, die ik nooit hoop te vergeten!

 30. Wat een leuke winactie en wat een leuke schoencadeautjes.
  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter.
  Misschien geeft de Sint haar ‘playmobil Sinterklaas en Zwarte Piet’ in haar schoentje. Ze heeft al een liedje bij de verwarming gezongen, dat hoort toch zo. We wachten samen vol verwachting af met kloppend hart.

 31. schoentje gezet:) verlanglijstje: Tony letter puur/pepernoot
  Super leuk, mocht ik winnen, dan is opsturen niet nodig hor hihi. Den Helder- the place to be-. Kom vaak genoeg in de stad 😀

 32. Ik zou graag mijn zoontje Nicky willen verrassen met het volgende cadeautje in de schoen = Playmobil Sinterklaas en zwarte piet.
  Heel erg leuk 🙂

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: