Sensory bin met boerderijdieren

Ik schreef laatst al dat ik het fijn vind als de kinderen verschillende structuren ontdekken. Sensory bins zijn daar ideaal voor. Al eerder maakte ik deze met bijvoorbeeld gekleurde rijst of moondough. Maar nu wilde ik wel eens wat anders maken..

image

Het werd een sensory bij met thema “boerderij”. Ik vind hem zelf erg geslaagd! Ik gebruikte hiervoor een goedkope, platte opbergbox van de Action. Ik vulde deze met een zakje popcorn mais, boerderij dieren en houten boederij blokken. Die blokken heb je misschien van de week al op Instagram voorbij zien komen? Dit was een kringloop schat van de week!

image

Ik zette de sensory bin op tafel en de aandacht van alle drie de jongens werd meteen getrokken. De handjes gingen meteen door de mais heen. Ze vinden dat zo lekker voelen!

image

Al met al zorgt zo’n simpele en gevulde doos weer voor veel nieuw speelplezier en ontdekkingsdrang. šŸ˜‰

Heb jij wel eens een sensory bin gemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: