Sfeer proeven op de Ouders Natuurlijk Beurs

Gister was dan eindelijk de Ouders Natuurlijk Beurs. Ik heb er echt naar uit gekeken. Ik was zo benieuwd! Dit was ook mijn eerste keer naar deze beurs. Ik ging samen met mijn man heen. De kindjes gingen een dagje bij opa en oma spelen. Het is voor ons namelijk nog best wel een stuk rijden. Minimaal 2 uur per enkele reis! We vertrokken op tijd en tegen half 11 waren we in Doorwerth.

IMG_7480

Toen we er waren was het eigenlijk al best druk. We deden eerst binnen onze ronde. Heerlijk om zo lekker langs alle kraampjes te strunen. Veel winkeltjes kende ik al van naam, bij een aantal winkels had ik ook al eens online geshopt.

IMG_7481

“Goed Van Toen” had een prachtige collectie kleding mee genomen. Zo mooi al die vrolijke kleuren en prints zo bij elkaar! Ik ben dol op jumpsuitjes en baal toch wel dat F nu bijna uit die maat gegroeid is…. Grotere maten zijn er niet echt heel veel van. De playsuit met de aardbeien vond ik trouwens geweldig!!

IMG_7483

Het tweede kraampje stond vol met Ostheimer en Grimms! Hier kwam ik onder andere voor! Het kraampjes was van Juffrouw Pollewop. Mijn man zag wat spullen staan die ik op het lijstje had en drong aan om het alvast te kopen (hè wat vervelend.. ;)) voordat het op zou zijn.

IMG_7484

Ik vind Juffrouw Pollewop zo’n leuk winkeltje met hebbedingen. Het houten speelgoed vind ik geweldig, maar ze hebben ook crayon rocks (mooie krijtjes), bijenwaskrijtjes en lyra potloden.

IMG_7486

Bij een standje kwamen we eco schoonmaakproducten tegen van Lilly’s eco clean. We zouden eigenlijk aan het einde van de beurs een fles afwasmiddel meenemen om te testen omdat we allebei wel erg nieuwsgierig waren. Maar we zijn het vergeten (we wilden er niet de hele dag mee lopen  zeulen…)…

IMG_7487

Deze knijpfruitzakjes zijn zo schattig! Je kan deze ook hergebruiken! Wat makkelijk!

IMG_7489

Er waren heel veel kraampjes met wasbare luiers. Met zooooooveel verschillende prints. Wij zijn pas laat begonnen met wasbare luiers, maar had ik dit allemaal bij de eerste geweten, hadden we echt alle drie de mannen in de wasbare luiers gehad. Wat zijn ze toch gaaf (en gemakkelijk!). Ook mijn man keek volgens mij zijn ogen uit bij alle kraampjes. Hij was vooral verbaasd dat er zoveel gemaakt wordt van bamboe.

IMG_7490

Wauwwww deze maillots!!! Vooral die met de paddenstoeltjes (verrassend!) en de regenbogen vind ik geweldig. Ik heb nog even getwijfeld om er een mee te nemen, mijn zoon draagt namelijk zo vaak maillots (trekt standaard alle sokken en schoenen uit…), maar hij loopt ook zo vaak zo buiten met alleen een maillot aan. En dat zou zonde zijn van zo’n mooie (en toch wel prijzige).

IMG_7493

Dit kraampjes met boeken kwam ik ook tegen op de beurs. En daar zie je veschillende soorten boekjes. Deze boekjes zijn speciaal geschreven voor hooggevoelige kinderen. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat als je hooggevoelig bent, je de wereld heel intens beleeft, maar dat dit juist ook heel fijn kan zijn. Ik had de boekjes al eerder ergens op internet gezien, maar ik was nu toch wel benieuwd.

IMG_7495

Nog meer wasbare luiers! Vooral de totsbots (met streepjes en klittenband) vind ik erg leuk.

IMG_7497

Little Shop Around de corner liet via social media weten dat ze heel veel barnsteenkettingen mee zou nemen.

IMG_7500

Dit kraampje is (volgens mij) van Cute Cotton. Een winkeltje vol met wasbare producten voor moeders; zoogcompressen, maandverbandjes en eco tampons.

IMG_7508

Eerlijk gezegd was ik wel een beetje verrast door dit mooie serviesje. Gemaakt van 100% bamboe! Ik vind het echt bijzonder. Eigenlijk zou ik zo’n setje wel graag willen hebben. Wij hebben gewone simpele kleuren bamboe…

IMG_7501

Weer zo’n mooi winkeltje; Dragen & Zo. Met van alles en nog wat; dragers, kleding, houten speelgoed, speenkettingen, crayon rocks en doppers.

IMG_7502

Bijzonder! Deze sieraden zijn gemaakt met een beetje moedermelk erin. Een prachtige herinnering aan een prachtige tijd!

IMG_7505

Er stond ook een kraampje met handgemaakte vilten producten. We hebben onze ogen uitgekeken hoor. Kijk hier op de foto, een mens erger je niet spelbord, maar dan de piratenversie. Superleuk!

IMG_7506

Of wat dacht je dan van deze paddenstoel? Heel mooi gemaakt. Daarachter staat Sinterklaas en zijn pieten. Die had ik op de beurs nog niet eens gezien, maar die zie ik dus net op de foto. Ze zijn geweldig.

IMG_7513

In het hotel zelf waren een groot aantal kramen, buiten stonden er twee grote tenten die ook vol stonden met tentjes. Het was overal wel echt druk.

 

IMG_7514

Het was prachtig weer. Zeker dus ook de moeite om lekker op het gras te gaan picknicken. Ook waren er genoeg eet kraampjes en kraampjes om te drinken etc. Voor de kinderen was er inderdaad veel te doen, bovendien mocht je gratis gebruik maken van het zwembad en was er een fijne speeltuin.

IMG_7515

Op de beurs kwam ik het winkeltje Kleine Duimpjes tegen. Ik kende het eerlijk gezegd nog niet. Maar het is wel een winkeltje waar ik vaker ga neuzen. Ook een vrij breed assortiment. Hier heb ik dus ook wat spulletjes gekocht.

IMG_7517

Ik heb ze al eerder ergens voorbij zien komen, maar nu kon ik ze zelf even zien en voelen. De knijpfruit zakjes van Squiz. Superleuk trouwens en ze zijn er in verschillende designs. Ik zal ze zeker eens reviewen voor mijn blog!

IMG_7521

En weer twee “vriendelijke” verzorgingsproducten gevonden voor kinderen. Deze Earth Friendly ziet er heerlijk uit. Verderop op de kraam stond Trukid zalf, voor het gebruik bij Eczeem. Ik ga me binnenkort eens verdiepen in de ingrediënten die er in zitten.

IMG_7524

Met deze twee grote tassen kwamen wij terug van de Ouders Natuurlijk Beurs! Ik laat binnenkort even zien wàt ik allemaal heb gekocht en waar ik het voor ga gebruiken.

Zijn jullie ook op de Ouders Natuurlijk Beurs geweest en wat hebben jullie gekocht?

 

 

 

Dit is een gesponsorde post.

4 Reacties over “Sfeer proeven op de Ouders Natuurlijk Beurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: