Shoplog Action, Zeeman, Bruna en V&D

Vorig weekend moest ik eventjes naar de Action. Ik had wat groots nodig, dus ik wilde eigenlijk met de auto gaan. S stelde voor om te gaan lopen. Heel handig leek het me net, maar vooruit dan! Het was tenslotte prachtig weer. Het zonnetje scheen. Ik kleedde de jongens warm aan, want hoewel het zonnetje wel lekker scheen, was het toch best koud. Handschoentjes aan en een sjaal om dus. F kreeg ook een muts op, de andere twee wilden dat niet… De Action is vanaf ons huis ongeveer 25 minuten lopen. Een lekkere wandeling dus.

20160123_111435

We hadden het heel fijn onderweg. De jongens kletsten honderduit. We zijn op het moment bezig met het maken van pakketjes en post voor papa! We maken nu een Valentijnspakket. Ik vind het heerlijk om ze er uitgebreid erbij te betrekken, spulletjes uitzoeken, cadeautjes en tekeningen maken! Ze hebben best wat zeggenschap in de pakketten. Ook kwamen ze echt met allerlei ideetjes en dat was heel erg leuk. We hebben samen heel wat plannetjes gemaakt. In bovenstaand water zagen ze trouwens een hartje! Hoe lief!

Action

20160123_170341

Bij de Action kocht ik natuurlijk weer veel te veel. En het mooie is, waar ik voor heen ging, hadden ze niet! We hebben wel heel wat vulling voor ons pakket (en volgende pakketten) kunnen halen. Meestal verzamelen gewoon allerlei leuke spullen waar we wat mee kunnen. Dit belandt dan in een doos en als we een pakketje gaan samenstellen kunnen we daar dan een en ander uithalen. Bij de Action kochten we:

 • Minion verkleedpak. Rond carnaval hebben ze op school altijd juffendag, de kinderen mogen dan verkleed. Maar ik ben àltijd te laat om nog wat leuks voor de mannen uit te zoeken. S liep tegen het minion pak aan en wilde deze supergraag. Hij is dus alvast klaar voor juffendag! En stiekem is dit fleecepak ook wel heel erg lekker om mee op de bank te hangen ;).
 • Printpapier
 • Twee maten bubbeltjes enveloppen, deze waren nu ook in de aanbieding trouwens!
 • 4 plastic opbergdoosjes. Deze zijn voor de jongens om hun lego/playmobil in te sorteren. Voor ieder eerst twee doosjes om te kijken of de maat bevalt.
 • Twee doosjes notenreepjes (staat er 1 op de foto, de andere was al op..)
 • Twee rollen geraffineerd suikervrije koekjes (staat er 1 op de foto, de andere was al op..)
 • Witte kussenslopen (niet op de foto) om voor papa te versieren.
 • Hartjes ballonnen
 • Zwart heren shirt
 • Drie blauwe longsleeves voor de kinderen
 • Twee sieradendoosjes
 • Twee potjes noodles
 • Hartjes knuffel
 • Lijm
 • Breed plakband
 • Hartjes chocolade
 • Handwarmer
 • Inktwissers

Zeeman

20160123_165302

Na ons bezoek aan de Action zijn we eerst naar huis gegaan. Onderweg kwamen we een speeltuintje tegen en daar hebben de mannen nog even gespeeld. We hebben de spullen thuis gebracht en even wat gegeten. Vervolgens gingen we het centrum nog even in om een vulpen te kopen. Ook gingen we nog even de Zeeman in. Ik liep tegen een rek met sale kleding aan en snuffelde wat. Ik kocht er, alvast voor de verjaardag van mijn vader, twee t-shirts. Hij vindt het altijd fijn om kleding te krijgen en deze waren nu maar 1 euro en 0,75 euro per stuk. Ik bewaar ze dus nog even, maar dat vind ik altijd heerlijk shoppen. Voor mijn man kocht ik nog een longsleeve voor 2 euro, voor S twee longsleeves a 1 euro en voor L nog een lekker warm fleecevest van 2 euro. Ook nam ik nog een wit kussensloop mee. Deze kocht ik bij de Action ook, maar ik had er twee. Ik had me niet bedacht dat F nu óók groot genoeg is om zoiets voor papa te versieren. Ik nam nog wat nep-rozenblaadjes en een hartjes fotolijstje mee. Later zal ik nog bloggen wat ik hier mee maakte.

V&D

20160123_165851

Ik was op zoek naar een blauw, effen t-shirt voor mijn man maar dat bleek nergens te vinden. Bij de V&D liepen we tegen dit heerlijke tropische t-shirt aan. De kinderen waren er meteen gek op! Het is van Jack & Jones en bleek precies de goede maat voor mijn man te zijn. Hij was nu maar 9 euro! We namen het voor hem mee. Deze kleur staat hem namelijk èrg mooi bij zijn ogen!

Bruna

20160123_161921

En tot slot gingen we nog naar de Bruna. L mag sinds vorige week met een vulpen schrijven! Super stoer natuurlijk. Ik kan me zelf dat moment nog herinneren in groep 4. Bijzonder! Ik wilde voor hem voor thuis ook een vulpen kopen. Zo kan hij thuis ook lekker oefenen met een vulpen. Het werd de Stabilo EASYbirdy. Dit was de enige vulpen die ik kon vinden met een grip, voor een goede pengreep. Wel vond ik hem trouwens best aan de prijs. Hij was 15.95! Maar goed, als hij er voorzichtig mee is, kan hij er zo´n beetje zijn hele leven mee doen. Ik schrijf ook nog steeds met mijn vulpen uit groep 4 trouwens!

Hebben jullie laatst nog iets gekocht bij de Action of in de sale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: