Shoplog Action, Zeeman en Hema

Wat is het soms lekker om in de winkels te strunen. Ik had niet eens zo veel nodig, dacht ik, maar kwam toch met van alles thuis.

image

Eerst even langs bij de Hema. Ik kocht daar deze twee rompertjes. Het zijn wat grotere maten, maar doordat F wasbare luiers draagt is dat wel fijn. De rompers van de Hema blijven echt het fijnst en het mooist.

image

Daarna ging ik langs bij de Zeeman. Het was daar sale. Heerlijk om even te snuffelen dan. Ik kocht voor mezelf een vest van 2 euro, een longsleeve voor L voor een euro en voor F een colletje voor 75 cent. Dat zijn leuke prijzen.

image

Ik kocht meteen nog wat “chill broeken” zoals de jongens dat noemen. Twee voor S en twee voor F. Ze spelen daar graag in. Het zit natuurlijk ook het lekkerst.

image

Ah leuk. Voor mezelf kocht ik twee verpakkingen met vaatdoekjes. We kunnen weer poetsen…..

image

Ik moest nog even in de stoffenwinkel zijn. Ik kocht er niks, maar werd wel verliefd op twee stoffen. De legerprint joggingstof met sterren (S is dol op legerprint) en de rechter stof met circusprint. Nu gauw verzinnen wat ik er mee wil maken….

image

Tot slot nog even bij de Action geweest. Twee mappen voor F om zijn verjaardagskaarten in te bewaren, deze passen bij zijn kamertje. A4 enveloppen en gekleurde enveloppen. De gekleurde enveloppen zijn volgens mij nieuw in het assortiment en ik vind ze super. Van die bubbeltjes enveloppen zijn het. Verder kocht ik nog een stoffer en blik en wat grasmannetjes. Deze zijn voor de verjaardag van L.om uit te delen.

Hou jij ook zo van shoppen?

2 Reacties over “Shoplog Action, Zeeman en Hema

 1. Toen ik de titel las dacht ik dat zou een titel geschreven door mij kunnen zijn.
  Nu heb ik geen blog dus ik neem de titel niet van je over šŸ˜‰
  Ik maakte vanochtend een zelfde rondje Hema-Zeeman-Action. Kwam met hele andere koopjes thuis. Alleen de joggingbroeken heb ik ook bij de Zeeman gehaald. Hier hadden ze helaas geen grijze (die zocht ik eigenlijk) dus twee zwarte en twee donkerblauwe gekocht. Die matchen toch het best met alle bont gekleurde longsleeves van de meiden.

  De stoffen zijn ook leuk. Ik ben niet in een stoffenwinkel geweest, daar kan ik beter ook niet komen want ergens had ik me geloof ik deze maand ook een shopstop opgelegd??!!

  groetjes Jen

  • Heerlijk he even shoppen. De joggingbroeken vd zeeman bevallen ons hier prima. De kinderen slijten met hun buiten spelen heel veel broeken! Dan is zo’n broek van een paar euro niet zo heel erg šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: