Shoplog Action

Zo’n twee weken geleden ben ik sinds lange tijd weer eens bij de Action geweest. De Action is een winkel waar ik niet te vaak moet komen. Ik zie er altijd zoveel leuks liggen, er blijft dus tijdens mijn shopsessies altijd meer aan mijn handen plakken dan ik in eerste instantie nodig had… En zo dus ook dit keer, haha. Ik ging heen voor traktatiespulletjes voor de verjaardag van mijn lieve S. Daar ben ik goed voor geslaagd gelukkig, en ik nam nog meer mee. Kijk je een keertje mee wat ik kocht?

20150914_132732

Ik wilde de traktatie voor S dit keer op tijd klaar maken. Een eis dit jaar was dat het gemakkelijk was en geen vers producten, zodat ik het nog op het laatste moment moest klaarmaken… Zeker met het slapen van F wist ik van te voren niet hoe mijn dag en nacht zou verlopen…. Al eerder had ik leuke gekleurde containertjes gezien en daar wilde ik wat mee gaan maken. Gelukkig was S ook enthousiast erover, want hij had er tenslotte ook wat over te zeggen. Zelf wil ik het liefst dat ze geen snoep trakteren, dus we zochten naar een ander alternatief.

20150914_132748

Op verjaardag geven we de kinderen die geweest zijn ook altijd een klein presentje. Meestal in de vorm van een (snoep)zakje, maar daar wil ik de laatste verjaardagen ècht vanaf, zo’n zak vol met snoep. Bij de Action vond ik deze leuke blauwe en roze bakjes. Ze waren (geloof ik) 29 cent per stuk, daar kan ik wel wat leuks mee maken, samen met de Silhouette Cameo. Wat het uiteindelijk geworden is zal ik ook binnenkort laten zien. Ik kocht nog wat geurkaarsjes, washitape en een verpakking met 26 stempeltjes.

20150914_132738

Links zie je een deel van de kleine containertjes die we gebruikten als traktatie voor de klas. Bovenin ligt een pakje sap. Dit is de smaak met gember en die vind ik zó lekker! Er zit geen suiker in trouwens. Ik nam nog wat rolletjes Disney tape mee, ik geloof 7 verpakkingen met 5 rolletjes. Ik vond printer inkt. Het is een nep merk en alle kleuren samen (een zwart, photo zwart, geel, blauw èn roze) voor nog geen 10 euro! Ik had al eerder eens een huismerk inkt gekocht voor onze Canon, maar toen werkte de hele printer niet meer…. Tòch ga ik het nu nog eens proberen. Nu twee weken later doet de printer het trouwens nog steeds, dit zou ons een hoop geld gaan schelen… En ik kocht nog een zwarte legging.

20150914_132741

Ik begin links bovenin. Ik kocht twee verzenddoosjes. Die zijn altijd handig! Zeker als je iets moet versturen wat kwetsbaar is. Twee doosjes voor 99 cent. De wenskaarten bij de Action zijn ook altijd spot goedkoop. Ik nam 3 grote (A5) kaarten mee. Het zijn luxe kaarten. Wat ze precies gekost hebben weet ik niet meer, maar het kan niet veel zijn. Ik vond ook Minion stickers! Ik was laatst met de twee oudste jongens naar de bioscoop geweest naar de Minion film en ze zijn nu gek op de Minions haha. Stickers zijn altijd goed toch? Ze worden hier in huis veel gebruikt.

Ik vond een verpakking met uitdeelpotjes Play Doh! Hoe leuk is dat!! Er zitten 15 potjes in voor 4.99. Ik vond de prijs wel meevallen. We hebben al heel wat nepmerken geprobeerd, maar onze ervaring is dat het vaak te nat is, of juist te korrelig, waardoor het echt een gigaaaantische troep in huis achterlaat, of aan de tafel blijft plakken ofzo. Play Doh it is! Deze potjes Play Doh gebruik ik bij de traktatie doosjes voor thuis. De oranje zakjes onderin zijn rozijntjes van Kikker. De doosjes zien er zo vrolijk uit. De rozijntjes gaan ook in de traktatie voor school. Rechts zie je dan nog de doosjes die S op school mocht trakteren. De doosjes gaan per 3 stuks en kosten 0.69. Er zijn drie kleuren combinaties.

20150914_132745

Op de laatste foto staan nog een paar producten. Ik nam een pot kokosbloesemsuiker die ik gebruik door de apple crumble. Ik nam ook 3 setjes met 3 paar sokken mee. Ik houuuu van de sokken van de Action! Die zijn zó geweldig. De pasvorm is goed, ze zakken niet af, ze zitten niet te strak en ze zijn goed aan te trekken. Soms heb je wel eens van die sokken waarbij het bovenste gedeelte al veel te strak zit. Dat is bij deze sokken niet het geval. En ook gaan ze lang mee! De sokken met de vosjes vind ik zó leuk. Jammergenoeg hadden ze nog maar één setje liggen. En tot slot zie je nog kaarten zakjes. Deze gebruik ik om mijn goodies mee te maken en zo nu en dan neem ik wat zakjes mee.

Zoals je zit heb ik dus redelijk wat gekocht. Binnenkort laat ik zien wat ik er allemaal mee heb gemaakt.

Koop jij ook altijd zo veel bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: