Shoplog Kiabi

Ik had nog beloofd om een shoplog te maken over ons bezoekje aan de Kiabi in Frankrijk.
We hebben heel wat leuke items kunnen scoren. Kijk je mee?

Dit zijn de kleertjes die we voor onze jongste zoon kochten. Eigenlijk hadden we niet zoveel voor hem nodig, maar dit vonden we zo leuk. Twee pyama’s met voetjes. Heerlijk voor de naderende winter! We hebben boven geen verwarming dus lekker warm. Ik heb trouwens een zwak voor pakjes en pyama’s uit een stuk. De sherriff pyama vind ik helemaal geweldig. Deze was in de sale met 70% korting. Hier betaalden we trouwens maar 3 euro voor. Het lime groene pyamaatje zit in de huidige collectie en kostte 4,99. De wollen trui met het beertje erop vind ik ook helemaal geweldig. Deze was wel wat duurder. Deze was 12,99 maar ik vond hem zo ontzettende leuk. Ook kochten we nog drie maillots. Onze zoon trekt vanaf het begin af aan steeds zijn sokken uit. Maillots zijn dan een uitkomst. 3 halen 2 betalen is vaak een actie bij Kiabi. Per stuk kosten ze 2,99. De kwaliteit is wel echt goed.

Dit is kleding die we voor onze oudste kochten. Omdat het onze oudste is hebben we geen basiskleding in een grotere maat liggen van een oudere broer. De oudste is dus ook degene die dus eigenlijk het meest nodig heeft. Deze t shirts kochten we voor hem. De middelste is een uitverkoopje en kostte onze maar 89 cent. Het batman shirt was 6,99 en het linker shirtje was 2,50.

Deze drie longsleeves koos hij zelf uit. Twee met een soort van robot en een met dino’s. De kinderen zitten momenteel in een soort van dino fase, dus dit shirt wat natuurlijk helemaal geweldig. De dino’s waren 2,99. Links was 4,99 en de middelste was 3,49.

Twee hoodies. Hij zag een trui van Skylanders (12,99) hangen en wilde deze heel graag hebben. Ik heb helemaal niks met dat soort kleding, maar goed, hij moet het dragen en als hij het mooi vindt dan vind ik het prima. De andere trui staat een dino op. Deze was ook maar 7 euro.

Ook kocht ik nog twee spijkerbroeken voor hem. Ik vind spijkerbroeken voor hem kopen erg moeilijk. De spijkerbroeken die je doorgaans ziet zijn bijna allemaal slimfit. Ten eerste staat het hem niet mooi, maar ten tweede zit het toch ook niet lekker! Ik vind het heel belangrijk dat mijn kinderen kleding dragen die ze lekker vinden zitten zodat ze zich goed kunnen uitleven, ravotten en spelen zonder dat ze belemmerd worden door kleding die te strak of niet lekker zit. Bovendien vind ik broeken vaak ook erg duur. Zeker omdat mij zoon broeken bij het leven slijt. Hij is nogal gek van ravotten en komt elke dag smerig thuis. Deze broeken waren ook nog eens zeer gunstig geprijsd. De blauwe was 9,99 en de zwarte was 5,99. Ik heb al eens eerder broeken voor hem gekocht bij Kiabi en de kwaliteit van de broeken is ook nog eens super goed!! Hij had een bundel met 4 paar (piraten)sokken voor 5,99.

Mijn middelste zoon had eigenlijk helemaal geen kleding nodig. Zijn kledingkast puilt op het moment eigenlijk uit. Maar ook hij mocht wat kleding uitkiezen die hij leuk vindt. Hij koos een shirt van Super Mario(7,99), een shirt met een dino (4,99) en een shirt met drie grappige poppetjes(4,-).

Hij wilde ook graag de hoodie (7,-) met de dino erop. Ik nam voor hem nog een broek met leger print mee (5 euro). Hij is namelijk gek op legerprint. Hij noemt dat altijd grasmaaier stof. Voor dat geld kon ik de broek dus niet laten liggen. Hij koos nog een muts voor in de winter (7,99) en bundel met drie paar sokken van Cars (4,99).

Goed geslaagd toch? Alles bij elkaar was het natuurlijk wel veel geld. We hadden ook twee tassen vol! En voor drie kindjes vond ik het bedrag nog wel meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: