Shoplog Kleertjes.com

Begin van de maand is de kinderbijslag weer gestort en dat is voor mij een teken dat de kasten weer helemaal nagekeken moeten worden. Is er genoeg kleding voor de herfst en winter op voorraad? Nu heb ik in dat opzicht ‘mazzel’ dat we drie jongens hebben en ik een bewaarderig type ben. Veel kleertjes van L (en S) en heb ik nog bewaard. Voorlopig zitten S en F dus nog wel goed qua kleding. Bovendien krijg ik ook geregeld nog wel eens wat kleding dus we hebben niets te klagen. Voor L had ik op de Koningsdagmarkt wat leuke items gekocht, dus we hebben niet zoveel nodig.

graafmachine kleertjes

Van de webshop Kleertjes.com mocht ik wat kleding voor de mannen uitzoeken! Dat ze niets nodig hebben, wil natuurlijk niet zeggen dat ze nieuwe kleding niet leuk vinden. Zo nu en dan krijgen ze uiteraard ook wel wat nieuws, zodat ze niet alleen maar in de “oude” kleding van hun broers lopen. Kleertjes.com ken ik voornamelijk van de (duurdere) merkkleding.┬á Ik heb er bijvoorbeeld wel eens een jumpsuit van Molo gekocht voor F. Ik ben echt dol op Molo! Ik wilde graag voor alle drie jongens iets uitzoeken dus ’s avonds begon ik op mijn gemak heerlijk te neuzen tussen alle jongenskleding.

Het viel me op dat de kleding bij Kleertjes.com helemaal niet allemaal duur is. Mijn kinderen houden van lekker zittende kleding en komen toch vaak uit op een longsleeve. Voor F koos ik een donkerblauwe longsleeve van Name It. Wat ik superleuk aan het shirt vind is de coll. F draagt normaal kleding maat 98 (/104). Ik koos de longsleeve in maat 104. Qua lengte valt hij goed. Ik vind hem wel een beetje aan de strakke kant, strakker dan ik gewend ben in ieder geval. F is een gemiddeld kindje, hij kan het shirtje nog wel aan gelukkig hoor, maar het is niet zo op de groei als ik had gehoopt. ­čśë

Voor S koos ik een longsleeve met een kraan en een longsleeve met een brandweerwagen. Beide shirts zijn van S. Oliver. Ik nam de shirts in maat 116/122 en ze vallen naar mijn idee goed op maat.  De kleuren van de shirts zijn echt mooi fel.

Voor L nam ik een Star Wars shirt van de WE. Het was het duurste shirt van allemaal, maar ik wist zeker dat L het mooi zou vinden. Hij is g├Ęk op Star Wars. Op de buik staat een print van een Stormtrooper. Het shirt heeft langs de mouw-randen een wassing gehad, daar is het shirt wat valer. Dat geeft net een stoerdere uitstraling.

De kwaliteit van alle shirts is goed. De kleuren zijn mooi, de stof is lekker zacht en de afwerking is netjes.

Ik bestelde de shirts om 21.31 uur. En de shirts werden evengoed de volgende dag thuisbezorgd. En dat terwijl je voor 21.30 uur moet bestellen. Bij heel veel shops krijg je de levering dan ├Ęcht niet de volgende dag… Bij Kleertjes.com dus wel. Al met al ben ik super tevreden!

Koop jij wel eens bij Kleertjes.com?

gesponsordartikel

3 Reacties over “Shoplog Kleertjes.com

  1. Super leuke kleertjes! Ik vind het vaak lastiger om iets voor mijn kleine man te vinden dan kleertjes voor onze dochter. Kleertjes.com is een leuke shop met een groot assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: