Sinterklaas Raamstickers met grachtenpandjes

Afgelopen jaren heb ik veel vragen gekregen of ik de Sinterklaas raamstickers die ik op mijn ramen had zitten ook verkocht. Helaas mocht ik die toen niet verkopen, omdat ik ze niet zelf had ontworpen. Inmiddels heb ik dus zèlf een set Sinterklaas Raamstickers ontworpen en deze verkoop ik dus ook!

sinterklaas raamstickersSinterklaas Raamstickers en Grachtenpandjes

Het is een straatje met Hollandse grachtenpandjes. Zie je dat de maan schijnt door de bomen? De stoomboot is net aangemeerd en Sinterklaas en de Pieten zijn aan wal. De stoomboot heeft allemaal pakjes meegenomen.

De deluxe set bevat alle figuren die je op de foto ziet.

  • 4 grachtenpandjes
  • stoomboot
  • boom
  • sinterklaas op paard
  • 5 pietjes
  • 6 cadeautjes
  • maan
  • sterren

sinterklaas raamstickers sint en pietLampjes

Je kan heel makkelijk extra sfeer aanbrengen door lampjes op/langs je raamstickers te plakken. Het beste gebruik je hiervoor led-lampjes op een ijzerdraadje die werkt op batterijtjes. Deze lampjes wegen amper wat en blijven dus goed hangen. Verkrijgbaar bij de Action.

Kerst & Winter

Ik heb ook kerstfiguren (denk aan de kerstman, sneeuwpop etc) ontworpen en deze zijn ook te bestellen. Als Sinterklaas dan het land weer uit is, kan je hele gemakkelijk de Sinterklaas figuurtjes verwijderen en vervangen door kerstfiguren. Zo kunnen de raamstickers de gehele winterperiode mee!

totaallogo-3Maak ze herbruikbaar

In principe zijn deze stickers eenmalig te gebruiken. Mocht je de stickers willen hergebruiken, dan wordt nog wel eens aangeraden om deze op statische raamfolie (verkrijgbaar bij Action) te plakken. Je hebt dan een leuke raamsticker die je ook makkelijk kunt verwijderen en opnieuw kunt plakken. De statische raamfolie bevat namelijk geen lijmlaag. Zelf heb ik hier echter nog geen ervaring mee.

Ik heb deze stickers zèlf ontworpen. Kopiëren en/of verkopen is niet toegestaan

Wil jij deze stickerset bestellen? Mail mij dan even of stuur een berichtje op social media.

Verzending: brievenbuspost

2 Reacties over “Sinterklaas Raamstickers met grachtenpandjes

  1. Ik heb ook laatst ook raamfolie gekocht voor op de kinderkamer. Het is echt super mooi en goede kwaliteit raamfolie. Als je ook raamfolie nodig hebt is het zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: