Sinterklaas tafel en versiering

Sinterklaas is weer in het land en daar hoort bij ons ook een versierd huis bij. Van de week kon je al lezen hoe wij de Sint hebben binnengehaald en hoe wij ons huis al omtoverden tot een heus Sinterklaas- en Pietenhuis. De rest van het huis hebben we inmiddels ook in Sinterklaasferen gebracht.

We maken elk jaar een Sinterklaastafel.

Door de jaren heen hebben we heel wat spulletjes verzameld die elk jaar weer in ons hoekje komen te staan. We maken de Sinterklaastafel eigenlijk altijd op de schouw. De jongens zijn er helemaal gek op en vragen dan ook altijd wanneer we de tafel weer gaan maken. Groot succes zijn de ingepakte cadeautjes in allemaal verschillende motiefjes pakpapier. Het zijn gewoon simpele lege doosjes. Elk jaar belanden deze ook gewoon weer in de doos naar zolder, omdat ze nog zo mooi blijven. Het scheelt volgend jaar weer inpakken.

We hebben wat handpoppen, kartonnen pietjes, een boek van Sinterklaas, een zak van Sinterklaas, een roe (was ook decoratie op een cadeautje volgens mij), Sinterklaas playmobil en natuurlijk een paar mooi boeken. 

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=31081&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsinterklaas%2F1001004005513890%2F&name=Sinterklaas&subid=Sinterklaas

Absolute topper van de Sinterklaas boeken is toch echt het boek “Sinterklaas van Charlotte Dematons”. Zij kan toch zo ontzettend mooi tekenen. Het is een zoekboek en op elke pagina staan er dan bepaalde pietjes en Sinterklaas die je dan moet zoeken. Onze kinderen kregen hem twee jaar geleden samen in hun schoen (ok, dit was een heel duur schoencadeau en anders had ik hem toch gekocht haha). Uuuuuuren kunnen ze er in bladeren, kijken en zoeken.

Verder hebben we ook nog wat vlaggetjes door het huis heen opgehangen, de vlag hangt uit en van het weekend beplakte ik de ramen met vinyl. Ik heb allemaal huisjes uitgesneden, Sinterklaas en wat pietjes. Dit hebben we vervolgens ook weer beplakt met LED lampjes, supermooi geworden toch??

Een reactie op “Sinterklaas tafel en versiering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: