Sinterklaas Winactie! GESLOTEN

Van de week deelde ik een foto van waxinelichtjes glaasjes die ik zelf had gemaakt. Ik kreeg er zo onwijs veel leuke reacties op via verschillende social media, dat ik heb besloten om een set van deze glaasjes weg te geven! Wil jij ze ook graag hebben? Doe dan mee met deze winactie.

Wat moet je daar voor doen? Wordt volger van mijn weblog op Bloglovin’ en laat hieronder bij de comments weten waarom je de glaasjes graag wilt hebben en voor wie je mee doet. Meer hoef je niet te doen, simpel toch? De actie loopt tot dinsdag 25 november om 20.00 uur. Daarna zal ik de winnaar bekend maken zodat de glaasjes vóór 5 december bij de winnaar in huis zijn.

Doe je mee?

9 Reacties over “Sinterklaas Winactie! GESLOTEN

  1. Ik geef ze cadeau aan mezelf. Vanaf het eerste moment ben ik er al verliefd op. Eindelijk is geen saaie waxine lichtjes die er al een heel jaar staan. Maar ide Sinterklaas periode gezellige lichtjes mét Sinterklaas plaatjes. Super leuk gedaan.

  2. Wat leuk zeg! Ik wil ze graag cadeau geven aan mijn drie kinderen. Ze geloven dit jaar voor het laatst met z’n allen denk ik.. Vandaag bedacht ik dat de ruimte boven de Ikea DVD-kast mooi zou zijn als “seizoenstafel/feestdagenplekje”. Hier zouden ze geweldig bij staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: