7x leuke Sinterklaascadeaus van Radbag

Met drie kinderen in huis speelt het hier toch nu wel al weer erg in huis hoor; de komst van Sinterklaas en welke sinterklaascadeaus zal hij meenemen? Het blijft toch altijd wel weer spannend. Zijn we wel lief genoeg geweest? Krijgen we wat lekkers in onze schoen? Of misschien zelfs wel een cadeautje? Volgende week zaterdag is de intocht en diezelfde avond mogen hier altijd de schoenen gezet worden. Ik heb zelf héle goede herinneringen aan Sinterklaas. Ik genoot er volop van en bepaalde cadeautjes die ik in mijn schoen kreeg kan ik me ook nog héél goed herinneren. Wat was het toch altijd spannend en fijn om naar beneden te mogen gaan en te kijken wat er in je schoentje zat.

shutterstock_61132267Afbeelding: Shutterstock

Schoen zetten

Meteen de eerste avond, dus op de dag van binnenkomst in Nederland, mag er hier thuis het schoentje gezet worden. De eerste keer schoen zetten is hier altijd het uitgebreidst. De kinderen krijgen vaak een gezamenlijk Sinterklaas cadeau, vaak iets met Sinterklaas thema zoals een boek bijvoorbeeld, en ook wordt er royaal gestrooid met wat lekkers. Óók papa en mama zetten dan hun schoen. Op de een of andere manier willen de kinderen ook altijd dat papa en mama hun schoen zetten, het hoort volgens hen gewoon. Dus dat doen wij 1x en dat is op de eerste avond. Ik kan al niet wachten tot het zover is en ik heb al een leuk lijstje gemaakt met spullen die welkom zijn in mijn schoentje! 😉

7x leuke Sinterklaascadeaus

Ik heb de 7 leukste sinterklaascadeaus gezocht en dit is mijn verlanglijstje geworden in willekeurige volgorde:

Compleat siliconen lunchbox

Al tijden staat de Compleat siliconen lunchbox op mijn verlanglijstje. Het lunchtasje ziet er heel mooi en chique uit. Doordat het gemaakt is van siliconen is het ook herbruikbaar. Het lunchtasje kan gewoon in de vaatwasser en dat bevalt me wel. Je hoeft het dus niet perse met de hand af te wassen.

Kokeshi Bento Box

Met de Kokeshi Bento Box kan ik mijn sushi in stijl meenemen van huis. Zoals jullie weten ben ik dol op sushi en maak het dan ook regelmatig. Ook mijn kids nemen graag sushi mee naar school. De Kokeshi Bento Box zal hier dus goed gebruikt worden. Wat ik ook handig vind is dat je een soepje of wat yoghurt mee kan nemen. Er zit een bakje bij wat goed afgesloten kan worden.

Monsterspray

Met drie zoons in huis hebben we nog wel eens te maken met gebroken nachten. Deze monsterspray zou dan wellicht een hoop van deze gebroken nachten kunnen verkomen!

radbag sinterklaascadeausStar Wars Doodles

Star Wars is het hier helemaal in huis. Vooral mijn oudste is er helemaal gek op. Met dit Star Wars Doodles kleurboek zou ik heerlijk samen met hem kunnen kleuren. De opdrachten die er in staan zijn divers. Van gewoon inkleuren tot het afmaken van een tekening.

Star Wars 3D lamp

Deze Star Wars Darth Vader 3D lamp is gewoon hartstikke gaaf! Die zal hier prima in huis staan.

Onderwaterlichtshow

Sinds we in dit huis wonen hebben we een bad. Hoewel het een iets gedateerd ding is, wordt hij wel dagelijks gebruikt! De kinderen zijn er dol op en spelen graag met z´n drietjes in bad. Een onderwaterlichtshow lijkt me dan ook een geweldige aanvulling voor het `bad speelgoed´.

Wild dining bord

Al eerder zag ik het Wild dining bord. Het leek mij zo’n leuk bord voor de kinderen. Maar ook zelf zou ik graag een dier willen versieren. Ik zou dan de gorilla kiezen. Haartjes maken van spaghetti en een baard van doperwtjes.

radbag sinterklaascadeausRadbag

Al de cadeautjes die ik hier boven noemde zijn verkrijgbaar bij Radbag. Radbag is een winkel met ontzettend veel leuke gadgets die je gewoon wilt hebben. Voor alle leeftijden kan je wel iets vinden. Zelf word ik er wel een klein beetje hebberig van, ik zie zoveel leuks!

Wat voor sinterklaascadeaus zou jij graag willen krijgen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: