Slaapfeestje; want mama was jarig!

Het stond eigenlijk al een tijdje op mijn to-do list: een slaapfeestje met de kinderen! Eerder in de vakantie had ik het eigenlijk al gepland, maar omdat de oudste de avond er voor al had gelogeerd, en dus heel erg moet was, hebben we het maar uitgesteld. Ik wil met de kinderen dingen ondernemen, waarvan ze later, als ze groter zijn, nog steeds vanaf weten. Samen herinneringen maken!

Jarig

Gister was ik jarig en ben ik 32 jaar geworden. Ik heb het verder niet gevierd hoor, ik had er geen zin in. De avond er voor ben ik namelijk een avondje op stap geweest. Ik was naar een concert en was ’s nachts om half 4 thuis! Ik was echt kapot en zó blij dat ik ook niet de hele dag visite hoefde te ontvangen, haha. Tussen de middag, toen mijn man thuis kwam van het werk, ben ik zelfs terug mijn bed in gegaan om bij te slapen. Ik had ’s nachts maar 2 uurtjes geslapen en de kinderen waren gewoon op tijd wakker. Even bijslapen dus. Ik kan er tegenwoordig niet zo goed meer tegen!

slaapfeestjeSlaapfeestje

En dus wilde ik graag een slaapfeestje met de kinderen doen. We haalden ons 2-persoons matras naar beneden en nog een 1-persoonmatras. We doken met z’n allen in bed en gingen eerst film kijken. We keken “The tale of Desperaux”, het moest een film zijn die onze jongste in ieder geval ook zou aanspreken. Natuurlijk hadden we ook wat lekkers erbij. Chocolade! Geen chipskruimeltjes in bed, maar lekkere chocovlekken aan mijn witte dekbedovertrek hahaha.

De jongste had het al redelijk snel opgegeven. Hij lag lekker bij mij op schoot film te kijken en toen ik hem aan het kriebelen was viel hij lekker in slaap. Onze middelste gaf het ook ruim voor het einde van de film op en daarna was ik de volgende. Ik heb het einde van de film ook niet gezien. We hebben dus met z’n allen in de woonkamer geslapen. Om 7 uur werden ze wakker. Voor ons is dat een hele schappelijke tijd, normaal zijn ze altijd eerder wakker.

Opgewonden

We hadden vooraf niets gezegd, zodat het een grote verrassing bleef. Toen ik ging stofzuigen en dweilen vertelde ik dat we een verrassingen voor ze hadden. Ze begonnen ook meteen te raden en kwamen ook wel aardig in de buurt. De kinderen waren in eerste instantie al heel erg opgewonden dat we beneden gingen slapen. Het was wel heel gek toen het grote matras beneden kwam. Het was heel erg knus en gezellig. De kinderen hebben goed geslapen. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Ze wilden heel graag nog een nachtje beneden slapen. Misschien in de kerstvakantie weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: