Sleutelen aan elektronische apparatuur

Onze S is een onderzoeker. Hij wil ook graag weten waaròm en hòe alles werkt. Wat kwam het toch goed uit toen bleek dat zijn cdspelertje kapot was… Ja sneu natuurlijk, hij kan nu geen muziek meer luisteren op zijn kamertje. Maar de onderzoeker in hem kon helemaal los gaan.

Ik gaf hem verschillende schroevendraaiers; normale en kruiskop. Beide in diverse maten. Ook gaf ik hem zijn cd speler. Het snoer had ik wel al eraf gehaald zodat hij daar geen gekke dingen meer mee kon doen (lees: in onbewaakt moment in het stopcontact steken). Hij was verbaasd. Mag ik hem stuk maken? Ik legde hem natuurlijk er wel bij uit dat dit niet de bedoeling is bij alle elektrische apparaten… maar dat dit alleen mag als iets echt kapot is! Just in case…. haha!

20150713_101154

Ik hielp hem even op gang, want het was wel iets vreemd. Samen verwijderden we de kap van de cd-speler. De rest deed hij zelf. Hij deed alle onderdeeltjes die hij los had in een bakje. Oh, wat vond hij dit gaaf!!! Hij is hier serieus 1,5 uur mee zoet geweest! Ik had er geen kind aan. Echt alles werd gedemonteerd. Hij nam zijn werk heel serieus.

Mocht er een volgende keer dus een elektrisch apparaat hier in huis kapot zijn, S weet er raadt mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: