Stress away; mijn lifesaver gedurende de dag

stress away

De essentiële olie die er voor mij direct uit sprong was stress away. Een heerlijke geur met een vleugje vanille. Ik vond het meteen een rustgevende geur. Ik werd er helemaal ontspannen van. Deze olie is dan ook echt een musthave voor mama’s!

Wat zit er in?

Stress away is samengesteld met een mix van oliën. Het bevat limoen, vanille, copaiba en lavender. Cedrol en eugenol, deze zijn te vinden in cederhout en vanille, maken deze melange krachtig. Ook zit er nog een beetje ocotea in. Dit is een houtachtige geur die uit Ecuador komt.

Wat doet de olie?

Eigenlijk zegt de naam van deze olie het wel al een beetje he? Het helpt je om dagelijkse stress te bestrijden. Het helpt je om te ontspannen en om rustmomenten te creëren gedurende de dag. Je kan de olie thuis gebruiken, maar ook onderweg. Zelf vond ik het fijn om de olie als parfum op te dragen (verdund met een basisolie in een roller).

stress away diffuser

Hoe gebruik je stress away?

Stress away is een hele fijne olie in gebruik en je kan hem dan ook heel makkelijk inzetten. Zowel plaatselijk aanbrengen op de huid of inhaleren.

Plaatselijk

Als je stress away op je huid wilt gebruiken dan kan je dat doen in een roller. Je druppelt dan een paar druppels stress away in een lege roller en je vult deze af met een basisolie of draagolie. Hiervoor kan je de V6 olie van Young Living zelf gebruiken. Deze is heerlijk en niet vet. Maar je kan hiervoor ook bijvoorbeeld druivenpitolie of amandelolie gebruiken. Ook kan je stress away toevoegen aan je dagcreme, aan je neutrale douchegel, badolie of massageolie.

Inhaleren

Als je de olie wilt inhaleren kan je dat met de diffuser doen. De diffusers van Young Living zijn koude nevel diffusers en prima geschikt voor de oliën die ze aanbieden. Ook kan je wat druppeltjes op een neusinhalor doen. Deze stop je gemakkelijk in je tas en dan kan je er onderweg aan ruiken om te ontspannen.

Voor meer informatie over de oliën kan je eens kijken op mijn blog hier over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: