Zelf een telefoonhoesje ontwerpen bij GoCustomized

Ik ben dol op persoonlijke spulletjes met naam en foto’s. Dat is dan ook van de redenen dat ik op kraamvisite altijd graag een cadeautje geef met de naam van het pasgeboren baby’tje. Zo leuk als spulletjes helemaal persoonlijk zijn. Hoe leuk is het dan ook om je telefoonhoesje zoveel mogelijk eigen te maken? Ik mocht bij GoCustomized zelf een telefoonhoesje ontwerpen.

GoCustomized

GoCustomized is relatief jong bedrijf (ze zijn gestart in 2012) dat zich richt op het maken van unieke en originele gepersonaliseerde producten. Door producten te personaliseren kan je smartphones en tablets voorzien van een origineler uiterlijk. In 2012 begon GoGustomized met een door hen zelf ontwikkeld product; een telefoonhoesje met foto voor de iPhone S4. Inmiddels hebben ze meer dan 80 verschillende hoesjes, cases en covers in hun assortiment voor ruim 30 soorten smartphones en tablets. De producten kan je allemaal zelf voorzien van je eigen ontwerp.

 

Een telefoonhoesje ontwerpen

Ik mocht een Samsung galaxy S7 Edge hoesje maken voor mijn eigen telefoon. Het maken van een telefoonhoesje is echt ontzettend eenvoudig. Je upload je gekozen foto, je voegt eventueel nog een tekst toe en je gooit het in je mandje. That’s it. Makkelijker kan het gewoon niet.telefoonhoesje-gocustomized

Ik koos voor een foto van onze bruiloft. Ik ben nog altijd zo blij met de prachtige foto’s die onze fotograaf op die dag van ons maakte. Het leek me leuk om een van de langwerpige zwart-wit foto’s te kiezen voor het hoesje. 

Reacties

Het telefoonhoesje zit er nu al een paar weekjes om heen en daardoor heb ik het ook al goed kunnen testen. Het telefoonhoesje is van mooie kwaliteit. Ik wilde de foto graag alleen aan de voorkant, de achterkant is zwart. Maar je kan er ook voor kiezen om de foto door te laten lopen op de achterkant. De foto komt heel mooi uit op het hoesje. Ik heb dan ook al heel erg veel reacties gehad van mensen die het hoesje zo mooi vinden.

Hou jij ook van gepersonaliseerde spulletjes?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: