Theezakjes vullen

Ik ben dol op thee. Ik kan dan in de winkel altijd heel lang snuffelen in het schap met thee. Altijd op zoek naar een nieuw smaakje. Ook ‘losse’ thee vind ik geweldig. Ik heb dat al jaren trouwens. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger, toen ik nog thuis woonde, ook al allerlei zakjes met kruiden en thee kocht bij de Tuinen om zelf te mengen en thee van te maken.

image

Ik ben geen fan van thee eieren. Ik heb altijd het idee dat er nog best veel stukjes tussendoor komen. Bovendien vind ik het geprut om het eitje weer leeg te schudden. Ik vind de wegwerp theezakjes om zelf te vullen echt een uitkomst. Het enige nadeel daarvan is dat het vullen op het moment dat je je theetje zet, best nog even wat tijd in beslag neemt. Daar heb ik wat op gevonden.

 

image

Ik maak nu op voorhand al wat theezakjes klaar. Ik vul ze met mijn favoriete thee en vervolgens bind ik ze dicht. Met het welbekende bakkerstouw! Dit rolletje kocht ik bij de Marskramer, ik gebruik het werkelijk overal voor. Bij de Action hebben ze trouwens verpakkingen met kleine bolletjes in meerdere kleuren. Ook erg leuk.

Ik knoop het zakje dicht en dit staat erg leuk in een mandje.  Je kan er ook nog een labeltje aan maken met de smaak die er in zit. Wat ook handig is, is om voor verschillende smaken thee ook diverse kleuren bakkerstouw te gebruiken. Bijvoorbeeld groen touw voor kamillethee, paars voor lavendelthee en rood voor je kinderthee mix. Om maar wat te noemen.

image

En kijk! Het staat hartstikke leuk in een mandje. Deze theezakjes zijn trouwens gevuld met vanillethee. Mijn man weet natuurlijk dat ik dol ben op thee en hij bracht een zakjes vanillethee mee uit de Seychellen. Toen hij daar vorig jaar was tijdens de missie.

Ben jij ook een theeliefhebber?

2 Reacties over “Theezakjes vullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: